Laatste oproep opendeurdagen 11 december

Laatste oproep opendeurdagen 11 december

Graag zou ik de mensen willen vragen die aanwezig willen zijn op de jaarlijkse eindejaars opendeurdagen om zich even in te schrijven. De deadline voor de inschrijvingen is 1 december.

Vermits er tijdens de opendeurdag een catering is voorzien, is het wenselijk om het aantal mensen te kennen. Wie dus op zondag 11 december alsnog aanwezig wil zijn, graag even een mailtje aan arendonk@interkoi.eu zodat we de gepaste maatregelen kunnen nemen.

De koi kunnen rustig bekeken worden, maar vermits de koi nog niet te lang binnen zijn, zal er zo weinig mogelijk kunnen gebowld worden. Het is een dag voor de gezelligheid en als dankbetuiging aan mijn bestaande klantenkring, niet speciaal voor de verkoop !

Ik heb dit jaar gekozen om een cateringbedrijf in te schakelen en ik heb dit jaar gekozen voor een hapjes assortiment dat bestaande is uit:

*****************************************************************************************

assortiment receptiehapjes (3 stuks p.p.), bestaande uit:

- notenbroodje met roombrie, appel en gekarameliseerde walnoot

- meloenbolletje omwikkeld met Ardennerham

- spiesje van mozarella met cherrytomaat en pesto

- “iris” gevuld met mousse van zalm en tonijn en komkommertjes

- gevuld eitje met currycrème

- Gandaham met roomkaas en gemarineerd tomaatje

***

assortiment open belegde mini-sandwiches (2 stuks p.p.), belegd met:

- preparé met uitjes, bieslook en augurk

- gerookte zalm met ijsbergsla en ravigottesaus

- eisalade met bacon

- rosbief met rucola en pepersaus

***

enkele warme gerechten bestaande uit

- Kipsaté geserveerd met paprikadip

- quiche lorraine

*****************************************************************************************

Het is eens iets anders dan andere jaren, misschien iets meer gedistingeerder, maar dat mag dan ook wel eens. De catering wordt verzorgd door ETM-catering.

Ik zal de deuren openen om 11.00 uur. Parkeren kan op de voorgeschreven parking bij het zwembad, (zie bijlage). De catering zal tussen 12.30 uur en 13.00 uur van start gaan.

Wat betreft de nieuwe aanvulling op de website met de showa.

Deze showa heb ik op de website geplaatst om "mijn systeem" zijn werk te laten doen. De koi die je ziet in de filmpjes zijn ook de koi die ik heb geselecteerd, maar het kan zijn dat ze niet overeenstemmen met de foto’s. Het was te ingewikkeld om dit te doen, en ik wens ze even nog niet in de verkoop te zetten.

Ik wil ze eerste even zelf bekijken tot in het voorjaar en misschien kan ik er een speciaal evenement aan koppelen. Op deze manier kan ik ook een beter inzicht krijgen in de kwaliteit van deze jonge koi.

Ik ken veel mensen die er blij mee zijn, en misschien kan het mij motiveren om af en toe meer voor dit spul te gaan. Het was een geste van Daisuke om daaruit te mogen kiezen. Het nadeel was dat ze pas in augustus geboren zijn, dus laat in het jaar....

Ik heb hun geboortedatum allen op 30 juli geplaatst, zodat de leeftijd iedere maand automatisch aangepast wordt naar deze datum.

Wel zijn er 15 van de 43 verkocht aan een collega, dus zullen er 28 van deze tosai in het voorjaar aangeboden worden. Zo gauw de omstandigheden het toelaten zal ik foto’s en filmpjes van iedere tosai afzonderlijk op de website plaatsen.

Welke 15 er verkocht zijn weet ik niet, want ik heb de opdracht gegeven om deze willekeurig afzonderlijk te verpakken. Ik hoop maar dat mijn kashira er niet bijzitten, want ik had een aantal lievelingetjes geselecteerd….

OPENINGSUREN MORGEN EN OVERMORGEN[/B" target="_blank" rel="noopener">

Morgen zal ik open zijn van 11.00 uur tot 16.00 uur

Zondag zal ik open zijn van 10.00 uur tot 12.00 uur

Meer afbeeldingen

Laatste oproep opendeurdagen 11 december: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240