Laatste Super Koop Weekend

Laatste Super Koop Weekend

Kies – Kijk – Koop en betaal, dat zijn de slagwoorden voor nu zaterdag en zondag. Je hebt de mogelijkheid om een degelijke koi uit het gele gevaar aan te kopen als je interesse moest hebben.

Uiterst scherpe prijzen zal ik hanteren voor de karashi, yamabuki en ogon die momenteel overgeplaatst zijn naar vijver 2 buiten. Supergoede koi voor een uiterst scherpe prijs, die je kan overleggen met mij.

Het is meer een kwestie van "Waar voel je je goed bij, en waar kan ik mee leven". Profiteurs worden wel onmiddellijk op hun plaats gezet !

Goed zichtbaar en wintersterk zijn deze karashi die tussen de 60-65 cm zijn. Ik zal bijzonder tolerant zijn in de prijsvorming omdat ik plaats moet maken voor andere koi.

De yamabuki zijn 55-60 cm, de ogon van Momotaro zullen tussen de 37-45 cm zijn op het zicht gemeten.

Bekijk nog even een filmpje van gisteren. Hier zie je ze nu rondzwemmen, ontspannen, goed de winter doorstaan en allen in conditie zodat overzetten naar je eigen vijver geen probleem kan zijn.

Ik maak me sterk dat overzetten bij deze temperaturen met deze winterharde koi absoluut geen probleem is. Ze hebben de winter goed doorstaan en ik doorbreek de wilde verhalen om koi pas over te zetten als de temperatuur 15° is.

Bovendien zijn er ook nog een 40-tal goede winterharde gosanke die zich graag aanbieden om verkocht te worden. Geen oude koi, integendeel, jonge koi van vorig jaar die het niet gehaald hebben in de strijd van de verkoop.

Een unieke gelegenheid om je slag te slaan. Het motto Kies – Kijk – Koop en betaal is ook voor deze vijver van toepassing, en geloof me het zijn allen degelijke koi die hun mannetje of hun vrouwtje kunnen staan.

Dit weekend is de laatste mogelijkheid om je slag te slaan…de reden is duidelijk, ik vertrek volgende week naar Japan en moet nieuwe inkopen doen. Hoe meer ik kan verkopen hoe meer ik kan inkopen zo simpel is de zaak.

Alle koi die verkocht worden moeten wel meegenomen worden. Pinnen is niet mogelijk !

EXTRA AANBIEDING

Als er iemand is die een jumbo koi van 80-85 cm wil aankopen, dan mag je contact met me opnemen. Ik zet geen info op de website, maar wil je wel de nodige info doorsturen. De koi zwemt niet bij mij, maar kan eventueel bij mij of bij de eigenaar opgehaald worden.

Hier zijn wat specificaties van de koi:

Kweker: Yamatoya

Geboortedatum: 2012

Lengte: 80-85 cm

Huidkwaliteit: 9-10

Bouw: 8-10

Patroon: 3-10

Indien iemand een echte jumbo wil aankopen voor bijzonder weinig geld en deze koi nog een goede vijver kan geven voor zijn verdere leven, dan mag je mij contacteren.

De koi zwemt niet bij mij, maar ik garandeer een zeer goede gezondheid en ik sta er voor garant dat de koi een bijzonder goede verzorging heeft gekregen.

Contacteer me als je eventueel interesse hebt, ik zal je zoveel mogelijk informeren met foto, film en prijs uiteraard.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137