Nieuws waar ik warm van word

Nieuws waar ik warm van word

Het gebeurd niet dikwijls dat ik een update krijg van koi die ik vroeger inkocht en verkocht. Het was dan ook met veel plezier dat ik deze info mocht ontvangen.

Het gaat hier niet over een geweldenaar van formaat, het gaat niet over de peperdure koi die tegenwoordig het daglicht zien, het gaat over een gewone showa die ik vroeger in grote getale inkocht bij Momotaro en dikwijls verkocht onder de benaming, de 42-reeks, de 64-reeks enz.

De begeleidende tekst van de eigenaar R.V. spreekt boekdelen: Dag Luc, ik heb vandaag mijn eerste drie vissen naar de binnenvijver verhuisd. De eerste koi die de binnenvijver inging was een Momotaro showa, aangekocht in 2009 tijdens een open deur dag bij u.

Volgens certificaat toen 33cm, nu 75 cm. Niet te vergelijken met de high quality die je nu zwemmen hebt. Ik geloof dat deze uit een reeks kwam die 350 euro kostte.

Groeten, R. V.

Bovendien kreeg ik er een filmpje bij toegstuurd., dat ik even naar een horizontaal beeld heb omgevormd. Ik raak het niet gewoon dat mensen met hun telefoon altijd verticale films maken !

Ik zou het geweldig vinden als ik nog meer informatie mocht ontvangen van koi die ik toendertijd verkocht heb. De resultaten zijn soms verbluffend. Ik ben hier dan ook heel dankbaar voor. Bovendien kreeg ik ook de foto bij aankoop en het certificaat erbij wat het geheel compleet maakt.

Hetgeen me opvalt bij deze showa is het feit dat ze als tosai motoguru had aan de rechtervin, maar dat het verdwenen is naargelang ze ouder werd.

Veel weet ik niet over het opgroeien van de koi, maar voor zover ik weet werden deze in een quarantaine gehouden totdat de binnenvijver werd afgewerkt. Dit duurde enkele jaren, maar ik lees dat het ondertussen in orde is gekomen. Dikke proficiat !

Ergens moet de koi nog in mijn dossier zitten, maar dan heb ik een codenummer nodig, dan is de betreffende koi zo gevonden. Nu is het een kwestie van zoeken, en daar moet ik veel tijd voor uitnemen.

UNIEKE ACTIE….

Ik ben er al lang naar op zoek, en nu werden ze aan me gepresenteerd. Grote degelijke bowls van minimaal 100 cm diameter. Zie de begeleidende foto’s.

Ze komen begin april binnen en ik heb er 10 kunnen aankopen. Ook de prijs is bijzonder gunstig voor deze grote bowls en ik probeer ze ook in een voorverkoop aan te bieden.

De normale prijs voor de bowl is 325 euro. Als je een bowl besteld in de voorverkoop dan bied ik ze aan voor 299 euro. Enorm interessant voor grotere koi en/of meerdere koi tegelijkertijd te bowlen.

De afmetingen staan ook op de foto afgebeeld. Als de 10 verkocht zijn is het feestje gedaan. Mail me als je een bowl wil aankopen.

Meer afbeeldingen

Nieuws waar ik warm van word: afbeelding 1
Nieuws waar ik warm van word: afbeelding 2
Nieuws waar ik warm van word: afbeelding 3
Nieuws waar ik warm van word: afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240