Mag ik je voorstellen...

Mag ik je voorstellen...

Wie weet wordt het mijn opvolger….Eén ding weet ik zeker, het karakter is mij niet onbekend.

Ondanks het feit dat het een bijzonder eigenwijs kereltje is dat weet wat hij wel, herken ik veel karaktertrekken van mij…misschien,niet altijd de mooiste, maar het vogeltje zingt zoals het gebekt is.

En deze is gebekt, wees daar maar zeker van. Hij heeft een bijzonder sterke wil, je kan hem niet van zijn doel afbrengen als hij iets voor ogen heeft, hij mot erover als hij zijn zin niet krijgt, loopt rood aan als hij zich kwaad maakt, zodat je zijn koppeke onder koud water moet steken, maar hij kan toch oh zo charmant zijn….Rio is zijn naam.

Bovendien heeft hij nog als eigenschap dat hij gewoonlijk alleen bij mij wil zijn, het zal je kleinkind wezen… Hij kan enorm genieten als er iets is wat hij interessant vind zoals deze bowl met koi. Als ik ermee naar de vissen ga, vertelt hij me zonder verpinken wat ik moet doen, terwijl hij niet kan praten, maar geloof me, hij legt het wel uit…een dwingeland….

Gewoonlijk is dat eten geven aan de koi, en hij weet precies waar het probites voer staat. De karashigoi in het filmpje is zijn stockpaardje, en zoals je ziet kan hij ook genieten van de bowl met koi. Zijn lachje is aanstekelijk, en geloof me, het is een echte charmeur. Wat kan het mooi zijn…

Deze bowl heb ik trouwens samengesteld voor iemand die graag een paar visjes in zijn quarantaine opgroeibak zou willen. Het moesten spontane visjes zijn, en dan kan je beter koi in de quarantaine zetten die al een tijdje hier verblijven, want dan herken je het karakter. Nu moet je me vergeven als ik zeg dat ze er op het filmpje bijzonder goed uitzien, en dat ik bijzonder gecharmeerd ben door deze bowl.

Ze zwemmen momenteel in een vijver op 8°-9°, zijn wat slomer geworden, maar zwemmen nog altijd rustig rond. Blijkbaar gaat het in de loop van de volgende dagen nog wat kouder worden, en misschien zullen ze dan wel gaan hiberneren.

Heel erg koud of niet, een hele lange winter zullen ze vermoedelijk toch niet tegemoet gaan, want 40% van de normale winterperiode is al voorbij. Mag ik alle mensen nog eens uitnodigen voor zaterdag of zondag voormiddag die nog eens graag willen komen, hetzij om te burten, hetzij om naar een koi te komen kijken. Het is het laatste weekend dat ik open zal zijn vooraleer enkele weken te sluiten.

Meer afbeeldingen

Mag ik je voorstellen...: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240