De spanning wordt opgevoerd

De spanning wordt opgevoerd

De AJKS (All Japan Koi Show) komt eraan, en de messen worden geslepen. Wie zal er dit jaar weer winnen.

Zullen ze het aan de groten van de koiwereld overlaten of zullen ze het aan een wat kleinere kweker overlaten. Binnenkort zullen we het weten.

Jane Maneerat heeft zich ondertussen gespecialiseerd om er mooie filmpjes over te maken, en hij bewijst tevens dat hij naast mooie foto's ook sterk is in het monteren van passionele filmpjes.

Daisuke Maedo over de AJKS. Momotaro koi farm

Ryujki Narita over de AJKS Narita koi farm

Kentaro Sakai over de AJKS Sakai Fish Farm

Ik ken ondertussen al deze mensen persoonlijk, want het is eigenlijk maar een kleine wereld. We weten wie de belangrijke personen zijn, we weten wie de big spenders, de belangrijke agenten en de de belangrijke kanalen zijn.

Om echter in de rangen van belangrijkheid omhoog te klimmen is er echter veel geld, geduld en geluk nodig, maar toch kunnen ze ons gebruiken. Voor iedere Grand Champion zijn er miljoenen niet Grand Champions en die moeten verkocht worden.

Het blijft echter heerlijk om ernaar te kijken en er van te genieten. Voor mensen die het nog niet gezien hebben is het een wonderbaarlijke gebeurtenis. Neen, je kan het met geen woorden uitbrengen hoe speciaal, hoe groots, hoe uitzonderlijk dit evenement is. Geen enkele Europese show kan hieraan typen, maar moet dat wel ?

Het soort koi dat je te zien krijgt is onwijs, nergens anders ter wereld kan je ook maar één vergelijkingspunt maken, en allemaal streven we ernaar om toch maar iets te realiseren wat ook maar in de buurt komt.

Ik zal zoals je weet ook deelnemen met een mogelijke prijswinnaar, die ondertussen van eigenaar is veranderd. Duim voor mij…

Meer afbeeldingen

De spanning wordt opgevoerd: afbeelding 1
De spanning wordt opgevoerd: afbeelding 2
De spanning wordt opgevoerd: afbeelding 3
De spanning wordt opgevoerd: afbeelding 4
De spanning wordt opgevoerd: afbeelding 5

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240