Mako Showa bloedlijn

Mako Showa bloedlijn

Vandaag een foto gekregen van de Mako bloedlijn met 2 mannetjes uit de Ryu bloedlijn. Dit zijn in ieder geval oyakoi die in de 32-reeks zijn verweven.

Mama is maar liefst 97 cm en het is het paradepaardje van Momotaro aan het worden. Ik heb echter een diepere genealogie aangevraagd. Ze hebben het druk, maar ze moeten er maar iets voor doen. Verdere informatie zal volgen.

Daarnaast zie je nog wat technische informatie over bacteria house, en de heilzame werking. De bacteria house is onderweg en er kan nog besteld worden. Prijs op dit ogenblik nog 155 euro/10 kg

De loting is echter stilgevallen en dat vind ik toch spijtig. Ik zal de loting nog openlaten tot zaterdag en als er geen meer deelnemers bijkomen, moet ik deze helaas stopzetten of een alternatief voorstellen. (idee is aan het rijpen)

Ik heb gisteren en vandaag alle CD's van Momotaro op de post gedaan, dus die kunnen jullie deze week zeker verwachten.

Wetenswaardig detail:

Versturen in België kostte 1,18 euro/verzending (onder 100 gram). De postzegels werden electronisch geprint en bevestigd.

Versturen in Nederland kostte 1,32 euro/verzending (zelfde verpakking). Ik moest hier 2 postzegels zelf afscheuren en plakken. De postzegels waren wel mooier...

Normaal is Nederland qua voedingsmiddelen, kleding etc veel goedkoper, maar blijkbaar qua post dan weer niet...(ook benzine, diesel etc is in België op dit moment stukken goedkoper)

Voorts wil ik even meedelen dat ik morgen, woensdag vanaf 13.00 uur zal aanwezig zijn tot 16.00 uur en donderdag ook van 13.00 tot 16.00 uur.

Zaterdag hou ik de ganse namiddag open vanaf 13.00 uur.

Iedereen is welkom.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml