Mega-aanbod

Mega-aanbod

Mijn vakantie loopt op zijn laatste beentjes. Alle koi die nu nog vermeld staan op de website, en welke allen nog van meer dan goede kwaliteit zijn mogen voor 50% van de aangeboden prijs aangekocht worden. Zoek niet naar de beste koi, want die  heb ik op non-actief gezet.

Ik hoop dat dit een aanbieding is die een aantal koi nog de mogelijkheid geven om naar hun uiteindelijke vijver naartoe te gaan. Zijn dit slechte koi ? Ik kan je garanderen dat het nog koi zijn die alle vergelijkingen kunnen doorstaan. Ze hebben echter niet het geluk van de koi die verkocht zijn...Ze hebben in ieder geval de winter goed doorstaan, en zijn klaar om een nieuwe eigenaar te vinden.

Mijn aanbod staat tot zondagavond. Daarna verdwijnen ze allen van de website, en wordt plaats gemaakt voor de nieuwe koi.

Mijn bijna laatste aanbiedingen van vandaag zijn achteréénvolgens nog een showa van Ueno, die niet goed weet wat ze moet worden, sanke, kohaku of showa, maar het is wel degelijk een showa. Aangekocht bij Narita en zuster van de eerder vertoonde Ueno showa, met het nadeel dat ze haar sumi niet wil laten zien.

Je begrijpt wat ik bedoel als ik het filmpje laat zien van toen ik ze aankocht. Wat een verschil nietwaar ! Nu is de vraag natuurlijk wat gaat ze doen in de toekomst ? Ik kan er eerlijk gezegd geen gepast antwoord op geven, dat zul je aan de kenners moeten vragen.

Feit is dat alle mogelijke scenario's voorhanden zijn en als ze het sumi terugkrijgt op de plaatsen waar het volgens haar tosai uitstraling zou moeten komen, dan heb je een wereldshowa in je handen. Kwalitatief is ze zeker volwaardig, bodymatig is er weinig op aan te merken, integendeel....

Dus wat moet ik ermee doen ? Zijn er mensen die het sumi kunnen activeren, en ze het kapitaal hebben om deze aan te kopen, dan is het alsof je de lotto zult gewonnen hebben. Doet ze niet wat ervan verwacht wordt, dan heb je nog altijd een interessante showa. Indien ze niet verkocht wordt zal ik zelf wel beslissen wat ik ermee doe, maar weggeven ? No way....dan zul je nog 2 jaartjes moeten wachten en ik zal altijd mijn uiterste best doen om dit dan aan goede klanten te gunnen of de koi zelf te laten ontwikkelen...ze is het waard.

01
Een showa met een mooi kohaku patroon maar het sumi zal een gok worden , Echt een koi voor mensen die graag koi zien veranderen en niet van een alledaags patroon houden,  je hebt 2 koi naargelang hoe ze zwemt en zal nooit saai zijn .

02
Ook een ueno… prachtig sumi dat een grote uitdaging brengt, persoonlijk vind ik qua bouw iets minder en verwacht dan ook een wat mindere eindlengte. Wel een heerlijke uitdaging om te zien wat het sumi gaat doen. Shiroj en Beni van geweldige kwaliteit.

03
Geen commentaar 

04
Een showa waar nu moeilijk doorheen te kijken is. Een heel mooi vier staps patroon ,goede lengte en stevige body. Als dit een kohaku was geweest ,dan zou de score vrij snel in de min lopen,omdat het kiwa op bepaalde plekken minimaal is .

Het grote voordeel van showa en sanke is natuurlijk het sumi wat bij het opkomen uitkomst kan brengen. Nu is het bij deze showa zo,dat het sumi zich zo ontwikkeld dat het precies op de goede plaatsen opkomt.om er een aantrekkelijke showa van te maken.

Er zit zelfs een mooi menware en hashiware in het verschiet .Het beni en shiroji zijn van goede kwaliteit.  Hou deze showa zeer goed in de gaten ,je zal verstelt staan wat het opkomen van sumi op de juiste plaatsen met een vis kan doen.

 

Een specialleke 1910005

Sanke 1910005 was een twijfelaar toen ik haar aankocht op de opensales van Sakai FF. Het was een sanke die niemand wou, maar toch zie ik hier toekomst in. Hier komt Interkoi in the picture, want ik koop niet de afgewerkte kandidaten, die kunnen alleen maar achteruitgaan, wij kopen liever koi met wat overschot.

Stel je de sanke voor als het sumi toch het witte vlak vult wat heel waarschijnlijk is. Stel je voor hoe de sanke eruit zal zien als de body het hoofd gaat volgen ! Het is geen afgewerkte koi dat is een feit dat zeker is, maar wat heb je nu aan afgewerkte koi ? Kijken naar iets dat altijd hetzelfde blijft ? Of kijken naar iets dat positief zou ontwikkelen ? Mijn keuze is vlug gemaakt !

Zal ik deze in een aanbieding steken ? Vergeet het maar !

01
Een klassieke Sanke die een pure lengtegroei laat zien , nog wat lengte en wat body later en dan is het de perfectie, deze word alleen nog beter en mooier in haar ontwikkeling

02
Zie deze koi over 3 jaar nog eens terug, je zal haar niet weer kennen. Pure lengtevis, met een prachtige huid en voor de toekomst een prachtig gebalanceerd patroon. Zeker van deze kweker om te likkebaarden. Ik vermoed dat het patroon bij deze koi voor veel mensen iets is waar niet doorheen geprikt wordt… maar bedenk deze eens breder en vul het sumi eens in… Sakai power ten voeten uit!

03
Stevige lange kop met zo te zien wat schade die tijdens transport opgelopen is. Ga hier is 2 a 3 jaar mee aan de slag is nu al 70 cm en komt uit de stal van Top kweker Sakai Fish Farm "Toekomst" 

04
Een jumbo sanke in wording. Sanke met een heel rustig patroon, wat in de toekomst ondersteunt zal gaan worden van sumi dat mooi op de goede plaatsen opkomt. Goed beni en shiroji.

Een beer van een sanke voor de toekomst !

Wat moet je over een sanke zeggen die als nisai 59 cm is, een body die niets te wensen overlaat, een patroon dat zeker aan veel eisen voldoet, en ongetwijfeld een gouden toekomst tegemoet gaat. Voor deze zul je ook helaas een duit in het zakje moeten doen, maar aan één duit zal ik geen genoegen nemen. Jullie zien toch ook wat ik zie !

01
 Zeer goede Sanke die alleen meer beter zal worden en best groot ook , ik zou zeggen een Sanke met Showa allures vanwege het zwart dat nog zal opkomen, Algemene uitstraling een dikke yes

02
Niet mijn patroon omdat ze qua sumi vermoedelijk heel zwaar gaat worden, maar toch zou ik deze graag zien evolueren. Bloed interessante koi om op te volgen. Mooi maruzome kiwa, goede bouw, echt een typische momotaro sanke ! Ook de huid is echt prachtig! Gaat een kanon worden!

03
Zet het geluid aan tijdens het bekijken van het filmpje is niks meer op aan te vullen "amen"

04
School voorbeeld van een vis die alles bezit om langzaam naar de top te groeien. Een hele mooie stevige body,aangevuld door een prachtig kohaku patroon met daartussenin het sumi precies op de goede plekken aan het opkomen. De vis heeft goed beni en shiroji .  Echt een koi voor latere dagen, maar de beloning kan groot zijn

WAT VINDEN JULLIE TROUWENS VAN ONZE BEOORDELAARS ? EEN KORT COMMENTAAR ZAL TOCH WEL KUNNEN NIET ? ZE VERDIENEN HET

 

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

6 reacties

ben.

Hij kan gerust nog een maandje wegblijven,alles draait gewoon door. Vooral de koelkast en de frietpan hebben het zwaar te verduren.

KONDHO

Ben, dat is niet netjes he, als je iemand zijn zwakheden kent, maar wel heel leuk. Bijna zeker dat hij daar nu de momenten tussen de koelkast en de frituurpan, wel heel erg begint te missen.


Johan D

Al de onbekende die de laatste weken hun oordeel gegeven hebben , knap gedaan Bmpb proficiat


Johan

We zijn niks te kort gekomen tijdens jouw vakantie 👌🏻


Johnny

Top gedaan en mooi commentaar, zelfs op vakantie elke dag een nieuwsitem dikke pluim. Gr Johnny 


Wim DW

beste auteur van het artikel, je vraagt om de mensen te beoordelen die de beoordelingen over de koi hebben neergepend of meegedeeld - ik kan alleen zeggen : dikke proficiat aan hen die de koi hebben geevalueerd.  Ikzelf zou mij hiervoor nooit geroepen voelen, laat staan enige waardevolle objectieve commentaar te geven bij de getoonde koi.  Dus bedankt hiervoor, het geeft ons de mogelijkheid om een andere kijk toe te laten in je beoordeling.  Top.


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240