" /> " />
Merkwaardig nieuws

Merkwaardig nieuws

Een paar dagen geleden kreeg ik een schrijven van "dierenwelzijn Vlaanderen." Het was een opmerkelijk schrijven van Pro Justitia met een duidelijke waarschuwing.

In  eerste instantie dacht ik dat het een soort grap was, maar bij nader onderzoek bleek het te kloppen. Ik publiceer even de brieven zodat je kan lezen wat er geschreven werd.

Blijkbaar zijn koi ook huisdieren en mag ik deze niet met korting verkopen. Dit zou tegen de wet zijn. Nu tegen de bierkaai kan je niet vechten, dus heb ik alle verschenen artikelen verwijderd zoals door hun werd gevraagd, alhoewel ik mij moeilijk kan voorstellen dat deze artikels een slechte bedoeling hadden, integendeel.

Het enige wat ik hoop is dat iedereen hetzelfde zal behandeld worden, maar vanaf nu zal ik in het openbaar geen promoties meer kunnen activeren. Na het verwijderen van de berichten en het antwoorden op hun schrijven, kreeg ik volgende mail terug:

"We hebben uw bericht in goede orde ontvangen en het bijhorende dossier wordt hierbij afgesloten. Er staan nog nieuwsberichten met korting online, maar het is uiteraard aan u om dit na te kijken en aan te passen of verwijderen. Het belangrijkste is dat de dieren niet meer met korting worden verhandeld.  Ik wens nog te melden dat de wetgeving zoals vermeld in het proces-verbaal van waarschuwing van toepassing is op alle levende dieren die worden verhandeld, dus ook de vissen."

Ondertussen is de veiling van Sakai FF in volle gang. Wie interesse heeft kan deze nog steeds volgen. Ik sta steeds tot je beschikking om eventueel een bod uit te brengen op één van de aangeboden koi.

 

Meer afbeeldingen

Merkwaardig nieuws: afbeelding 1
Merkwaardig nieuws: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

10 reacties

Kondho

555


Bert

555


Martin (Nederland)

555

interkoi

555


Eric

555

interkoi

555

Eric

@interkoi 555


Olivier

555


Peter De Clercq

555

Johan D

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml