Mijn eerste idee...

Mijn eerste idee...

Ze zijn vandaag aan de electriciteit aan het werken. Ik moet hier maar aanwezig zijn, en voor de rest kan ik niets doen.

Ik ben dan maar achter de computer gaan zitten om mijn eerste idee wat vorm te geven. Ik heb even verder geborduurd op het idee van Ronald, om in dezelfde stijl verder te gaan. Dit is ook gedeeltelijk de bedoeling, maar nu moet het nog iets meer charme en gezelligheid uitstralen, en dat heb ik er nu proberen in te brengen.

Dit is vers van de pers. Ik denk ook nooit over een idee na...ik denk, teken, en laat het dan wat berusten. Je kan zeggen dat ik ideëen produceer, zoals ik mijn teksten neerschrijf...zonder ze na te lezen :)

Schiet maar met dikke pijlen, mijn rug is breed genoeg....

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137