Mijn eerste veiling Sakai SFF

Mijn eerste veiling Sakai SFF

Ja, het is wel iets om de eerste Sakai SFF veilingvis op je site te toveren.

Het zijn trouwens alle drie geweldige koi als je ze zo op het eerste zicht kunt bewonderen. Mijn passie voor Momotaro is er nog steeds, maar mijn voelhorens waren steeds richting Sakai gericht. Ik kon echter geen echte greep krijgen op het gebeuren, want ik viel altijd over enkele struikelblokken.

Op deze manier kan het echter rechtstreeks, via de veiling. De eerlijkheid gebied me te zeggen dat dit nog niet mijn vissen zijn. Brian heeft ze voorlopig aangekocht en ik presenteer ze nu via hem op de website. Zo hebben jullie de gelegenheid om toch dit soort vissen aan te kopen.

Deze koi zullen dan ook binnen enkele dagen verdwijnen als er geen interesse moest zijn. De koi kunnen nog een jaar in de mudpond blijven zwemmen. De verblijfskosten voor de koi van Sakai is gratis, de Momotaro's tegen een vergoeding. Indien er interesse is voor deze koi, gelieve me dan te contacteren.

Wel nog even zeggen dat ik soortgelijke koi, of nog betere op dit ogenblik in Arendonk heb rondzwemmen. Dit is er niet eentje, maar een heleboel van deze subtoppers uit Japan. Ze zijn nu enkele weken uit quarantaine, vertonen geen problemen en zijn bereid om jullie te bekoren iedere zaterdag tussen 11.00 en 16.00 uur, zo ook morgen.

Sakai nisai van dancing queen

Momotaro Kohaku van Mako

Momotaro Sanke van Ryujin

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Koi in Japan VERKOCHT SA-V18-10240