Mijn nieuwe voedermanier

Mijn nieuwe voedermanier

Als het extra warm is en je hebt er tijd voor, dan pas ik mijn nieuwe manier van voeren toe.

Bruggetje gemaakt over de vijvers. Me rustig neerzetten op het bruggetje, blote voetjes in het water dat ontzettend verfrissend is op dit ogenblik, en rustig wat korreltjes in de vijver smijten. Relaxerend, verkoelend en goed voor het koppeke...

In het begin vragen de vissen zich wel eens af wat die voeten in het water doen, maar na een bepaalde tijd, durven ze er zelfs al vlakbij zwemmen, en ik ben er zeker van dat ze binnenkort nog wel eens komen onderzoeken wat voor vlees ze in de kuip hebben. In ieder geval heeft Shiba er geen problemen mee. Zo kan ik ze nog een tweetal weken vetmesten voor Arcen en hopen dat ze daar naar waarde geschat wordt. Ze ziet er in ieder geval goed uit in mijn ogen en haar huidkwaliteit ziet er picobello uit.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240