krijgen voor zover dit mogelijk is bij mij.

" /> krijgen voor zover dit mogelijk is bij mij.

" />
Mijn Showa vijver

Mijn Showa vijver

Het wordt stilaan tijd dat de koi op hun juiste plaats komen te zitten, zodat ze dit jaar "een eigen thuis" krijgen voor zover dit mogelijk is bij mij.

Ik probeer 2 dingen te combineren in mijn infrastructuur, en dat is de meest aangename plaats voor de koi om te vertoeven en te verblijven, gecombineerd met een zo mooi mogelijk verkoopsbeeld voor de bezoekers, want helaas moet je kunnen verkopen om te kunnen overleven in de harde wereld van de koiverkoop.

Ik heb gisteren vijver enkel voor showa gereserveerd, en ik moet zeggen, dit bevalt me wel zoals je zelf kan zien op dit filmpje.

Maar zeg nu zelf, een showavijver met de grote showa tenoren uit het mekka van de koi met Momotaro, Isa en Dainichi als boegbeeld, kan het nog slechter. Het is ook geen samenraapsel, maar een degelijk gekozen aanbod van subtop showa, die je niet op veel plaatsen in deze kwantiteit ziet rondzwemmen.

Als de volgende lading volgende week binnenkomt, en de quarantaine periode voorbij is, en ook vooral als de koi zijn opgehaald die nog moeten opgehaald worden, dan denk ik dat ik een prima koicentrum heb met een goed verdeeld assortiment gosanke, waarbij de showa momenteel de boventoon voert.

Ik zie via de website dat er nog 34 koi moeten opgehaald worden. Ik ben altijd vrij tolerant geweest ten opzichte van het verblijf van koi bij mij, en ik weet dat het op veel andere plaatsen er heel anders aan toegaat, met strenge wetten en regels. Dit jaar maken ze het me echt moeilijk, en ik wens een bepaalde souplesse te blijven hanteren. Dus mensen doe me een plezier en kom je koi ophalen…

Ter informatie

Ik heb een bestelling binnengekregen van enkele degelijke digitale thermometers van Hanna met magneetstrip aan de achterzijde. Ik gebruik deze zelf altijd op mijn vijvers en deze zijn handig te bevestigen.

Ik heb er een aantal extra besteld om de verzendkosten schappelijk te houden en om er enkele op voorraad te hebben. Het zijn in mijn ogen de meest betrouwbare en degelijke thermometers die ik ken en die via de magneetstrip makkelijk ergens te monteren zijn. Normaal kosten deze in de verkoop 91 euro, maar ik bied ze aan voor 87 euro. Wie eventueel nog interesse heeft kan deze nog bestellen of komen ophalen.

Meer afbeeldingen

Mijn Showa vijver: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137