Nieuwe aankomst volgende week

Nieuwe aankomst volgende week

Misschien tijd om even stil te staan bij de koi die volgende week binnenkomen en de koi die in de mudpond zullen blijven.

De koi die aangekocht werden tijdens mijn vorige Japanreis in april staan klaar om verzonden te worden. Ze zullen woensdag 27 mei aankomen, en misschien is het een mooie gelegenheid om nog even deze koi te bekijken.

Eerst en vooral wil ik die koi toch nog eens even voorstellen die nu de mudpond in gaan. In totaal zijn er nog 29 koi in beheer die in de mudpond verblijven, waarvan er nog 13 niet verkocht zijn. Misschien een mooie gelegenheid om deze nog eens goed te bekijken, want als ze straks terug bovenkomen zullen ze gegarandeerd veranderd zijn.

Buiten de koi die vermeld staan onder de knop "Mudpond Japan", zijn dit de koi die in april zijn aangekocht, en die hun verblijf in Japan zullen verlengen. Ik zet er nog een prijs onder, excl. transport en exckl. mudpondkosten, zodat je nu nog een eventuele keuze kan maken. Gespreide betalingen zijn mogelijk om in het bezit te komen van deze koi.

Gespreide betalingen pas ik toe, omdat ik heel goed begrijp dat er mensen zijn die niet altijd over de nodige contanten beschikken, maar toch graag een koi van dit niveau willen aankopen. Onder gespreide betalen stel ik altijd het volgende voor: 50% bij aankoop, het saldo in onderling overleg. Je kan me altijd contacteren voor meer informatie.

Wat betreft kosten mudpond en transport. Transportkosten kan je rekenen op ± 175 euro voor nisai en ± 250 euro voor sansai tegen de huidige koers van de yen. (1 euro = ± 134 yen). De mudpondkosten dienen betaald te worden op het ogenblik dat ik de rekening aankrijg. Deze bedragen, afhankelijk van de leeftijd rond de 50 000 yen (± 375 euro ex btw)

Nisai - 58 cm. Kohaku KO-V15-419

Prijs 4950 euro

Een zuivere sandan kohaku met een fijnbesnaard hi, waarvan je na een jaar mudpond wel eens versteld van zou kunnen staan.

Tosai - 37 cm. Kohaku KO-V15-460

Prijs 3750 euro

Een kohaku waarvan ik dacht dat deze binnen de 5 minuten zou verkocht zijn. Zo zie je maar dat de wegen soms ondoorgrondelijk zijn. Erg vind ik het niet, want zo gauw deze terug boven water komt is het snoepen.

Tosai - 39 cm. Sanke SA-V15-4110

Prijs 2750 euro

Een gokje, zoveel is zeker. Ze beantwoord niet aan de gevraagde normen, maar dat kan de pret niet derven. Als je de huidkwaliteit, de body en de manier waarop ze zwemt bekijkt, dan weet ik nu al zeker dat ze de voorgekauwde instructies niet nodig heeft om als een bijzondere nisai te voorschijn te komen.

Nisai - 59 cm. Sanke SA-V15-482

Prijs 3750 euro

Ik zie het...weer geen voorgekauwd patroon ! Geen probleem hoor, ik zal het zeker en vast wel maken éénmaal ik mijn 70 cm aan je laat zien.

Tosai - 37 cm. Showa SH V15 477

Prijs 3250 euro

Een gokje misschien, maar gokjes maken het leven spannend. Normaal mocht deze niet in de mudpond verblijven wegens niet duur genoeg in aankoop. Ik moest mijn charme weer in de strijd werpen om Daisuke te overtuigen om deze toch nog een extra jaar in de mudpond te laten verblijven. En zeg nu zelf, wie kan aan mijn charmes weerstaan ?

Tosai - 42 cm. Showa SH V15 448

Prijs 5950 euro - (Lion Queen offspring)

Tja, wat moet je hier nog over zeggen ? Strontduur, Lion Queen, een huidkwaliteit om je duimen en vingers van af te likken. Niet voldoende patroon op dit moment om mensen te verblinden, maar wat heeft ze klasse....ik heb iets met deze koi...

Daarnaast komen er nog 17 andere naar Arendonk, voornamelijk tosai, enkele voor de gewone beurs, maar ook enkele voor de speciale beurs. Toch al even voorbereiden dat ik nu zaterdag open zal zijn van 11.00 tot 16.00 uur. Zondag kan ik helaas niet opendoen, vermits ik aanwezig moet zijn op het communiefeest van één van mijn kleindochters. Als tegenprestatie zal ik echter maandag opendoen van 10.00 tot 14.00 uur.

Ter informatie wil ik al even meedelen dat ik bezig ben om me te orienteren op een speciaal aanbod. Ik weet niet of ik het klaar krijg, en ik kan er niet veel over zeggen, maar het zou een bijzonder mooi project kunnen worden. Deze week zou ik er meer over weten, en zo gauw als ik het rond krijg, zal ik jullie verder informeren.

Waarom zeg ik het dan ? Er zijn al veel curieusneuzen die bijzonder nieuwsgierig zijn, en daarom even een tipje van de sluier oplichten. Ik ga er in ieder geval alles aan doen om dit exclusief project rond te krijgen.

Daarna opgelet !

Het weekeind van 30 en 31 mei ben ik gesloten wegens deelname aan de Euregio koishow.

Het weekeind van 6 en 7 april ben ik gesloten wegens voorziene omstandigheden. Ophalen van koi kan altijd op afspraak als ik aanwezig ben !

Hou er dus rekening mee voor de volgende weken aub.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240