Interkoi Mini Koishow

Interkoi Mini Koishow

Tussen 11.00 en 14.00 uur zullen er zaterdag 6 tot 10 vaten buiten klaarstaan met een groot aantal interessante koi.

Wat ik voornamelijk wil presenteren zijn de tosai van Taniguchi waar ik toch wel even bij stil wil staan. Veel zijn er niet meer, maar diegene die er nog zijn, zijn de moeite waard, geloof me.

Naast de Taniguchi heb in nog een paar interessante tosai showa van Momotaro en als er dan nog plaats over is, wil ik vanaf deze week iedere zaterdag een 6-tal nisai presenteren die voorzien zijn van een interessante prijstag…

De vaten zijn 120 x 60 cm en zullen centraal op het terrein opgesteld worden. Het aantal is afhankelijk van wat ik wil aanbieden, het kunnen er 6 zijn, maar het kunnen er ook 10 zijn. Er zullen in ieder geval voldoende koi te bekijken zijn van dichtbij.

In ieder vat bevinden zich slechts een 2-4 koi die je rustig kan bekijken en evalueren. Iedere koi werd zorgvuldig geselecteerd. Als ik de tijd heb zal ik van iedere koi een foto en een prijskaartje eraan toevoegen zodat je dadelijk weet welk vlees je in de kuip hebt.

Als er voldoende aanloop is mogen de vaten wat langere blijven staan, anders zet ik de visjes terug, want er wordt al genoeg stress veroorzaakt door al het gebowl en geleur met de vissen. Wie trouwens goede stevige nisai van 60 cm wil bekijken en eventueel aanschaffen moet zeker en vast eens een kijkje komen nemen.

Het is tevens een goed ogenblik om de koi die binnen hebben gezeten, een plaatsje buiten te geven, zodat ze nog kunnen genieten van de zomer die er toch eens zal moeten komen.

Koi buiten houden is veel moeilijker dan koi die binnen zitten, maar het geeft me toch een enorme voldoening. Nog iedere dag geniet ik van de vijvers buiten, maak ik mijn rondje om alles na te kijken, en probeer ik te zorgen dat iedere koi zich goed voelt.

Natuurlijk is iedereen welkom.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240