Zenkoi.

" /> Zenkoi.

" />
Misschien een nieuw project

Misschien een nieuw project

Regelmatig krijg ik aanvragen voor koivijvers, of wordt er informatie over gevraagd. Ik heb dan maar één antwoord, en verwijs ze naar Zenkoi.

De reden is heel eenvoudig. Zij bouwen de vijvers zoals ik ze graag zie, en waarvan ik weet dat je de mensen niet 100, maar 110% kan vertrouwen in datgene wat ze doen.

Een nieuw project dient zich wellicht aan, maar het is nog geen zekerheid. Hoe wordt een plan dan gepresenteerd ? Wel dat zie je op de volgende technische tekeningen, en misschien is het wel interessant om dit aan jullie te laten zien.

Ieder heeft zo zijn systeem om een vijver te bouwen, maar Zenkoi doet dat op hun, in mijn ogen zeer professionele wijze.

Trommelfilter, airlift, biologische kamers met zowel bewegend bed als Japanse matten, en voldoende flow om stroming te krijgen in je vijver. Weinig onderhoud, goed materiaal en een goede ploeg met gedegen werknemers is de sleutel tot succes.

Als je dit gekoppeld krijgt aan een eerlijke prijsofferte, dan ben je goed bezig. Kijk maar naar het resultaat bij de vijver van Fiip, waarvan ik enkele foto's heb aangekregen.

Wie wil er niet een vijver zoals deze in zijn tuin ? Vergeet dan wel niet de koi aan te kopen bij Interkoi, want anders verliest de vijver ook zijn waarde…Indien het project doorgaat, zullen wij het sowieso opvolgen...

Als je graag meerdere projecten van hun opvolgt, dan kan dit ook via deze link naar koivrienden. Hier zie je het doen en laten van Zenkoi...

Meer afbeeldingen

Misschien een nieuw project: afbeelding 1
Misschien een nieuw project: afbeelding 2
Misschien een nieuw project: afbeelding 3
Misschien een nieuw project: afbeelding 4
Misschien een nieuw project: afbeelding 5
Misschien een nieuw project: afbeelding 6
Misschien een nieuw project: afbeelding 7

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Koi in Japan VERKOCHT SA-V18-10240