Misschien een raar verzoek

Misschien een raar verzoek

Wie voelt er zich geroepen om naar de koi-idol contactdag te gaan in Made op zondag 24 maart ?

Piet, één van de organisatoren van koi-idol belde me zaterdag op om te vragen of ik niet zou kunnen komen op deze contactdag. De reden dat hij me belde is me niet duidelijk, maar er is natuurlijk kans dat mijn ingezette koi een prijs heeft gewonnen. Laat het ons hopen...

Helaas kan ik niet gaan, want ik ben gehinderd door familiale omstandigheden. Ik heb de vraag even aan Rini doorgespeeld, maar deze heeft helaas geweigerd. Na nog enkele bekenden te hebben geraadpleegd, kan ik nu niet anders meer dan via deze weg iemand te vragen om Interkoi te vertegenwoordigen op deze contactdag.

Dus: als iemand Interkoi een warm hart toedraagt, en op deze zondagmiddag wil opofferen om naar deze contactdag te gaan, gelieve me te contacteren. Ik zou het ten zeerste op prijs stellen. De informatie kan je lezen op bijgevoegde advertentie.

Aan al diegenen die zich vervelen tijdens de winter en toe zijn aan een gezellig praatje over koi, is het misschien een mooie gelegenheid om zich aan te melden tijdens deze dag. Indien er iemand zou gaan, zou het fijn zijn om exclusief een reportage voor mij te maken van deze happening. Ik zal er dan een mooi verslag van proberen te maken.

Lopende promoties.

Interessante promotie showa Momotaro momenteel 2250 euro, 369 x bekeken.

Interessante promotie shiro utsuri Momotaro momenteel 4099 euro, 259 x bekeken.

Opensales evenement zaterdag 6 april...niet te versmaden

Veiling Momotaro 11 april. Liefhebbers kunnen zich aanmelden

20 april, voorstelling van onze "2013" koi. (info volgt)

Meer afbeeldingen

Misschien een raar verzoek: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240