Moest er nog een showa zijn  ?

Moest er nog een showa zijn ?

Vandaag werd er een update gegeven van de showa van Ueno. Deze showa is ondertussen verkocht

Ueno is een kweker die woonachtig is op het eiland kyushi, dus enkele honderden kilometers uit de richting. Deze showa heb ik aangekocht op de veiling in April, en deze werd voorgesteld door Narita koi farm, dus weet je wat dit kan betekenen.

Hij werd aangeduid als tategoi, en ik denk dat het zeker een koi is om mee te speculeren. Zijn uitstraling in mijn ogen is zeker deze van een echte showa, met de zware sumipatronen, zonder het respect te verliezen voor het hi en het shiroji.

Voor mensen die interesse hebben zou ik zeker contact opnemen om deze showa aan te kopen. Een filmpje volgt deze avond. Ueno kan men situeren in het zuiden van Japan, en dan op het eiland Kyushu, in meer bepaald in de Kumamoto Prefectuur. Hij is vooral bekend om het kweken van go Sanke, met zeer goede showa en in mindere mate sanke en kohaku.

Nog een showa van Ueno Let vooral op de zware en sterke sumi patronen waar Ueno San voor gekend is. Deze koi werd ingezet door Ueno in de All Japan Nishikigoi Show 2010.

hier een filmpje van 2009 van dezelfde showa.

Verder nog een filmpje van de Azukari koi in Arendonk gemaakt. Ik zie de kohaku van Jent, ik zie de koromo showa van Jurgen, en ik zie er nog enkele...ze doen het uitstekend onder de kap, en ze geven me een geweldig goed gevoel. Ontspan U, zet uw zetel naar achter, zet de film in HD zodat het volledige scherm getoond wordt, en geniet gewoon.

Meer afbeeldingen

Moest er nog een showa zijn  ?: afbeelding 1
Moest er nog een showa zijn  ?: afbeelding 2
Moest er nog een showa zijn  ?: afbeelding 3
Moest er nog een showa zijn  ?: afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml