Momotaro Mako showa

Momotaro Mako showa

Het groeiresultaat was buiten verwachting groot.

Toen deze showa binnenkwam stond ik met open ogen te kijken, en kon enkel maar bewonderend toekijken. Dit zijn showa zoals ik ze graag zie. Nu, bijna een jaar later vind deze showa zijn bestemming.

Ze was toen 41 cm, en ik verschoot me een bult nadat ik ze vandaag gemeten had. Ik wist dat het een goede groeier was, maar dat ze 59 cm binnen het jaar zou geworden zijn, deed me toch even slikken. Leo wou een grote koi, hij zal hem krijgen. Als dit geen jumbo wordt dan hou ik er bij wijze van spreken mee op.

De voorkeur van Leo ging naar een kindai showa, en hij had de kindai showa van Dainishi gespot die zijn voorkeur wegdroeg in eerste instantie. Niets op af te keuren op deze showa van Dainishi, integendeel. Maar toen Leo mij vroeg welke de grootste werd, dan moest ik zeggen dat de showa van Momotaro vermoedelijk veel imposanter zal worden. De showa van Dainishi is een man, en zal best 70 cm worden, maar het blijft een man, en dat kan je zien.

Ik wil nu niet zeggen dat mannen niet imposant kunnen worden, maar er zijn maar weinig koi zoals Domino die de uitstraling van een vrouw hebben, en toch mannelijk zijn. De Momotaro Showa is vrouwelijk en heeft zeker de genen om een behoorlijke grootte te halen met een geweldig body. De ervaring leert mij dat de koi extra goed ontwikkelen als ze op hun plaats zitten, dus hier verwacht ik nog wel iets van.

Bekijk haar nog maar eens op dit filmpje, het is misschien het laatste filmpje dat er van gemaakt wordt. Nu ik toch bezig was met filmen, heb ik de vijvers ook nog eens gefilmd, kwestie van de mensen thuis ook nog wat kijkgenot te verschaffen, dus bij deze: vijver 5 en vijver 4.

De discussies vandaag waren ook niet van de poes. Er werd veel gebabbeld over waterwaardes en vijverkwaliteit, maar gelukkig had Huck kibbeling bij en bracht Marcel nog een groot aantal soezekes mee…Een leerrijke, en vooral smakelijke middag was het…

Meer afbeeldingen

Momotaro Mako showa: afbeelding 1
Momotaro Mako showa: afbeelding 2
Momotaro Mako showa: afbeelding 3
Momotaro Mako showa: afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240