Momotaro Victory

Momotaro Victory

Op 14 en 15 november werd de jaarlijkse ZNA show gehouden, waarvan reeds eerder geïnformeerd.

Dit werd in de stad Izumo City in het Shimane Prefecture gehouden. 3 koi gekweekt op de Momotaro koi farm werden genomineerd voor Grand Champion met de uiteindelijke winnaar een sanke van 107 cm. Genaamd Ryujin, in het bezit van Dhr. Takigawa. (niet de kweker)

De runner up kampioen in de +85 cm klasse waren ook Momotaro Sanke die in het bezit zijn van Dhr. Takigawa. Momotaro koi farm leverde in totaal 3 top koi in de 85+ cm reeksen en een hele reeks winnaars in de non-gosanke reeksen.

Wij waren ter plaatse en konden meegenieten van de triomfen van Momotaro. Ik zou zeggen Momotaro ten top, en doe zo voort. De Momotaro koi farm is mijn tweede thuis in Japan en daar aangekomen voel ik mij onmiddellijk thuis. De ontvangst is zoals nergens anders, en ik geloof met mij dat mijn metgezellen dit kunnen beamen. Ondanks de drukte werd iedereen op hetzelfde niveau ontvangen. (of toch bijna iedereen).

Nog even ter informatie:

Alle vijvers zijn afgedekt en er zijn op dit moment weinig vissen te zien. Misschien zijn er mensen die toch langs willen komen om over bepaalde koi te praten die onlangs aangekocht zijn, hetzij over de prijs, hetzij over de voorwaarden. Ik heb besloten om mijn uiterste best te doen op financieel vlak, om iedereen, die graag een koi wil aankopen van de laatste selectie te aanhoren met een "open mind" om hun eventuele droom werkelijheid te maken. Aarzel niet om hierover met mij te praten.

Daarom zal Ik zal zaterdag aanwezig zijn van 11.00 uur tot 14.00 uur en indien er mensen op zondag willen komen, zal ik mij vrijmaken tussen 10.00 uur en 12.00 uur. Voor de aanwezigheid op zondag dien je wel een afspraak te maken,anders zal ik er niet zijn.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240