Mooi om terug te zien

Mooi om terug te zien

Alhoewel het zelden gebeurd dat ik een update krijg van klanten met hun vijver, is de eer me vandaag toch weer te beurt gevallen.

Ditmaal van iemand die eind 2007, 2 kohaku van Matsue heeft aangeschaft, Mega Mindy en Arrow, die ondertussen de 50 cm gepasseerd zijn, en er gezond uitzien. De Matsue zijn dankbare koi geweest, en het feit dat ze nog geen shimi's ontwikkeld hebben ontkracht toch wel de gezegden die in de wandelgangen de ronde doen. Van deze serie heb ik er nog een paar zitten, en ik moet zeggen dat ik er toch wel van gecharmeerd blijf.

Als toemaatje heb ik er nog een foto van de vijver in de zomer en in de winter bijgekregen, en zo zie je dan weer eens waar onze koikes terechtkomen. Bedankt in ieder geval Koen.

Gisteren moest ik voor een klant wat filmpjes maken van enkele koi, wat ik uiteraard gedaan heb zonder de koi te verstoren, en voor sommige mensen is het misschien plezierig om hun koi nog eens te zien zwemmen. Voor diegenen die me niet graag horen praten, geluidje af aub, want ik kan het soms toch niet laten.

vijver 5-01

vijver 5-02

vijver 5-03

vijver 5-04

vijver 4-01

vijver 4-02

vijver 6

vijver 7

vijver 8

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml