Mudpondkosten

Mudpondkosten

Vanaf dit jaar zijn er nieuwe regelingen wat betreft de mudpondkosten bij Momotaro.

Het goede punt is, dat er duidelijke regels zijn gemaakt, die voor iedereen gelijk zijn. De regels voor de kosten van de mudpond voor de koi die nu nog in Japan verblijven, blijven dezelfde tot einde december. De nieuwe kosten zullen beginnen vanaf 1 januari 2015.

De mudpondkosten worden vanaf 1 januari onderverdeeld in winter en zomerseizoen. Zomerseizoen loopt van juni tot en met december, en wordt per seizoen aangerekend. Het winterseizoen loopt van januari tot en met mei, en wordt per maand aangerekend. Je kan dus de koi in maart, april of mei laten overkomen, dit natuurlijk in overeenstemming met de mogelijkheden bij Interkoi ter plaatse.

Wat betreft mudpond kan je prachtige resultaten krijgen, maar je moet je ook hoeden voor teleurstellingen. Niet alles wat uit de mudpond komt, is goed geëvolueerd, er zijn ook koi die het minder goed doen, of overlijden. Bij overlijden worden de mudpondkosten gewoonlijk niet doorgerekend.

Ik moet nog even duidelijkheid krijgen wat betreft de garantievoorwaarden. Vorige jaren was de garantie 100% het eerste jaar, en 30% het tweede jaar. Hier zal ik vandaag proberen de juiste informatie van te krijgen.

Wie een degelijk overzicht wil, kan dit altijd aanvragen. Alle mudpondkosten worden doorgerekend nadat Interkoi de afrekening heeft ontvangen, en nogmaals ben ik hiervoor afhankelijk van Japan.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137