Mudpondkosten

Mudpondkosten

Vanaf dit jaar zijn er nieuwe regelingen wat betreft de mudpondkosten bij Momotaro.

Het goede punt is, dat er duidelijke regels zijn gemaakt, die voor iedereen gelijk zijn. De regels voor de kosten van de mudpond voor de koi die nu nog in Japan verblijven, blijven dezelfde tot einde december. De nieuwe kosten zullen beginnen vanaf 1 januari 2015.

De mudpondkosten worden vanaf 1 januari onderverdeeld in winter en zomerseizoen. Zomerseizoen loopt van juni tot en met december, en wordt per seizoen aangerekend. Het winterseizoen loopt van januari tot en met mei, en wordt per maand aangerekend. Je kan dus de koi in maart, april of mei laten overkomen, dit natuurlijk in overeenstemming met de mogelijkheden bij Interkoi ter plaatse.

Wat betreft mudpond kan je prachtige resultaten krijgen, maar je moet je ook hoeden voor teleurstellingen. Niet alles wat uit de mudpond komt, is goed geëvolueerd, er zijn ook koi die het minder goed doen, of overlijden. Bij overlijden worden de mudpondkosten gewoonlijk niet doorgerekend.

Ik moet nog even duidelijkheid krijgen wat betreft de garantievoorwaarden. Vorige jaren was de garantie 100% het eerste jaar, en 30% het tweede jaar. Hier zal ik vandaag proberen de juiste informatie van te krijgen.

Wie een degelijk overzicht wil, kan dit altijd aanvragen. Alle mudpondkosten worden doorgerekend nadat Interkoi de afrekening heeft ontvangen, en nogmaals ben ik hiervoor afhankelijk van Japan.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml