Mukashi Ogon

Mukashi Ogon

Een mooie serie die goed ontwikkeld zijn, en ie weinig van hun charme hebben verloren, zijn deze Mukashi Ogon.

Het is een verademing om deze te zien zwemmen en te zien opgroeien. Ook mooi om te zien is het opgroeifilmpje van dit viertal, dat ik in december heb gemaakt, dus 6 maanden nu hun aankomst.

Het zijn degelijke sterke vissen geworden, maar vooral hun kwaliteit is nog steeds gehandhaafd. Deze Mukashi Ogon is een kweek uit een Yamabuki en een Chagoi, en zijn van de kweker Okawa. Meestal is het zo dat Matsu de oorspronkelijke kweker is, maar er wordt onder vriendenkwekers, wel eens wat koi uitgewisseld, om meerdere soorten te kunnen aanbieden. Vermoedelijk is het zo dat de koi dus oorspronkelijk van Matsu komen.

Het zijn in ieder geval koi met een sterke persoonlijkheid en kunnen me best bekoren. Het zijn de eerste om zich te mengen in het voederdebat en je kan ze makkelijk met de hand uit het water nemen...zo tam zijn ze.

Ik heb toen nog enkele andere koi gebowld, maar nog niet laten zien. Het zijn dan de grotere meisjes van 60 cm+, en misschien is het mooi om deze alsnog even op een rijtje te zetten.

Kohaku van Taniguchi

Showa van Momotaro

Kohaku van Taniguchi

Kohaku van Momotaro

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240