Na de kohaku, enkele andere

Na de kohaku, enkele andere

Hier een overzicht van de paar sanke, ginrin kohaku en de tancho die aan de veiling zullen deelnemen.

Morgen zet ik er nog even de showa op, en dan heb je een volledig overzicht van de veilingkoi. Deze veiling vind plaats op 7 februari, dus je hebt nog alle tijd om je voorkeur door te geven, en desgewenst een bod door te geven.

In deze serie heb ik een zwak voor de ginrin kohaku. Ik heb altijd een zwak voor een mooie ginrin, en alhoewel ik deze moeilijk kan verkopen door bepaalde onbekende vooroordelen, heb ik er geen probleem mee om er zelf eentje te hebben rondzwemmen.

Of ik er op ga bieden ? Natuurlijk ga ik erop bieden, maar of ik ook succes ga hebben is nog maar de vraag. Vorige veiling had ik 4 superdeluxe showa op de kop kunnen tikken, maar of het nieuwe jaar ook begint met dit succes is nog maar de vraag. De vorige showa stemmen me nog steeds blij, want als ze niet in de vorige veiling hadden gezeten, dan zouden ze zeker in deze veiling te boek hebben gestaan.

Het is bekend dat Momotaro gecharmeerd is van 1 m. grote koi, en misschien is dit promotiefilmpje wel mooi om even te bekijken. Het bedrijf van Momotaro is in ieder geval goed te zien, en Daisuke is goed in beeld gebracht. Hij is tegenwoordig de drijvende kracht achter de Momotaro farm, leid telkens de inmiddels bekende veilingen, en onze relatie met hem is meer dan goed.

De kohaku hebben een mooie impressie nagelaten gisteren, en ik moet eerlijk zeggen dat de selectie me ook zeker bekoord heeft. Ik hou jullie op de hoogte.

ginrin kohaku-01

sanke-01

sanke-02

tancho-01

tancho-02

tancho-03

tancho sanke-01

tancho sanke-02

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: open van 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2008001

ginrin ogon 2008001
Koi Evolutie

1411052

Koi in Japan VERKOCHT 1411052