Nieuwsflash tussen de rijst en de nasi

Nieuwsflash tussen de rijst en de nasi

Het was een hectische dag met ups and downs, maar het is een geslaagde dag geworden.

Ik heb echter 5 keer kunnen scoren, waarvan 2 die ik in mijn gedachten had, de rest waren toevalstreffers, maar dan goede toevalstreffers. Uiteraard wou ik er een aantal van de topkohaku aankopen, maar daar ben ik een paar maten te klein voor. Misschien dat het me toch nog eens ooit lukt.

Het is in ieder geval zo, dat jullie grote betaalbare koi willen hebben met genen die de gensters eruit spatten, wel je kan ze nu krijgen. Met de grootste showa van de show, namelijk 64 cm kan je stilaan dromen van een jumbo. Nog slechts 25 cm te gaan...

Ik heb mijn prijsstelling van dit jaar aangepast, en rekening houdende met de omstandigheden, wil ik deze koi als het ware goedkoop aanbieden. Uiteraard gaat het nog over veel geld, maar kwaliteit/prijs vergeleken is het een gouden zaak. Ik zal alle koi op een rijtje zetten en de prijzen kan je terugvinden op de pagina van koiaanbod. De prijzen van de opensalesvissen ga ik morgen mededelen, want die zet ik pas morgen op foto en film. Laat me eerst en vooral beginnen met:

kohaku KO-V12-1123.

Ik heb op veel kohaku geboden, maar de prijzen rezen de pan uit. Ik had er graag enkele gekocht, maar het lukte niet. Waarom het bij deze wel gelukt is, blijft me nog een raadsel, maar wel was er enige opschudding onder de aanwezigen op het moment dat ze deze kohaku presenteerden, en misschien is dat mijn geluk geweest.

Op deze kohaku is eigenlijk niet veel op aan te merken, buiten dat ze ontzettend groot is. Ik probeer de goede punten te bekijken, en dan krijg je voor je geld een reus van een kohaku met nog veel toekomstpotentieel, slechts 15 maanden oud, en ik geloof niet dat er veel op het patroon is af te keuren. Ik was ontzettend tevreden met deze aankoop.

Sanke SA-V12-1102.

Je zou haast denken dat het een kleintje is, maar niets is minder waar. Het sumi is ontzettend sterk, en nog eens, ze behoort tot de betere klasse zonder meer.

Sanke SA-V12-1118.

Hier was ik ontzettend blij mee. Ik dacht niet dat ik het zou redden met mijn biedingen en op het moment dat ik besloot mijn hand terug te trekken, stopten de anderen te bieden. Misschien hadden ze gezien dat ik eens heel lelijk begon te kijken en zijn ze van schrik gestopt. Ik heb hem in ieder geval, en hij mag er zijn, deze maruten sanke.

Showa SH-V12-1119

Deze kwam uit de lucht gevallen. Plotseling was hij van mij en ik verschoot me een bult. Wat een lengte op zijn 15 maanden, en zeker geen lange slungel. Ik was bang dat er echte fouten aan zaten, maar na inspectie blijkt er totaal niets aan mis te zijn. Mensen met hart voor toekomstige jumbo's en dan nog met kwaliteit moeten zich melden.

Showa SH-V12-1115

Dit was mijn nummer 1 keuze en deze moest ik hebben. Hier heb ik een geweldig goed gevoel bij. Deze kan wel eens spijkers met koppen slaan. Een beauty eerste klas binnen enkele jaren. Hier zet ik nog geen prijs op, dit moet je maar even vragen. Met andere woorden is dit een prijzige koi.

Later op de dag breng ik nog wat meer informatie met filmpjes van de veiling en alle andere koi, maar nu moet ik even mijn batterijen opladen.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137