Nog even nagenieten

Nog even nagenieten

De prijsuitreiking werd om 11.00 uur gedaan. Een verstandige beslissing in mijn ogen.

Zoals altijd werd de prijsuitreiking gehouden in het amfitheater achter de stands en de vats met de koi.

Eerst en vooral wil ik ook even vermelden dat de waterkwaliteit in de vats subliem was, een geweldige verbetering ten opzichte van de voorgaande jaren.

Bovendien was de organisatie en de show van een hoge kwaliteit. Ik ben nooit geen grote fan geweest van de show in Arcen, maar ik moet nu mijn visie bijschaven, en dit heeft niets te maken met het winnen van de prijzen.

Het predikaat van "de grootste koishow ter wereld" zou ik niet zelf zeggen, maar door andere mensen laten zeggen, maar deze titel mogen ze nu van mij krijgen. Een dikke proficiat voor deze show.

Ik wil toch ook even de andere shows erbij betrekken, want met de Euregio Koi Show en de Belgian Koi Show mogen we toch spreken van 3 succesrijke shows in de lage landen. Nu nog even de Shinkokai show afwachten, en hopen dat ze eindelijk een rustplaats gevonden hebben in hun nieuwe locatie.

Ik heb me ingeschreven met 2 vats voor de Shinkokai koishow die zal plaatsvinden op 24 en 25 september, onder de naam "het watergala 2016", en neen, ik zal andere koi meenemen dan de koi die ik reeds meegenomen heb naar de Euregio Koishow en de Show in Arcen. Ik heb een bepaald idee in mijn hoofd wat ik wil doen, maar ik weet niet of ik de mensen nog kan motiveren. Luc doe je best....

Het is een langdurig, maar desalniettemin een dankbaar gebeuren voor de vele deelnemers aan de koishow, en Interkoi kreeg natuurlijk een hoop prijzen te verwerken, 12 in totaal, waarbij dan ook nog de prijs van de Grand Champion, Mature Champion en Adult Champion.

Er waren meerdere Interkoi klanten aanwezig, waar ik heel verheugd over was, en iedereen was blij en ook trots met de behaalde resultaten, want tenslotte deelden we hetzelfde gemeengoed.

We zijn de einzelgangers in de koiwereld, we zijn de mensen die een andere visie hebben op het houden van koi dan de meesten. Wij delen de passie en het inzicht van koihouden in een andere dimensie.

En het mooie bovenal is, dat we bewezen hebben waar we voor staan, en dat is niet alleen te danken aan Interkoi alleen, maar aan de ganse groep.

De filosofie is eenvoudig: zorg dat je het juiste materiaal aankoopt, begeleid de mensen “die willen luisteren” verder, eventueel met persoonlijke ondersteuning, en vooral….heb geduld en wees niet onsportief of teneergeslagen als niet alles lukt zoals het gepland is.

Eén ding staat als een paal boven water ! Je hebt de goede genen van een koi nodig om tot deze resultaten te komen, en die vind je niet in de import die in zijn algemeenheid wordt gedaan. Het vergt kennis, geld en lef om dit soort koi te importeren, en het risico is enorm !

Ik hoop dat iedereen in de Interkoi familie zich ook kan vinden in het genot van deze overwinning.

Ik heb tevens een paar filmpjes gemaakt van onze koi, die ik eventjes op een rijtje zet:

Het vat met de Kampioenen. Geniet ervan, want velen op de koishow hebben met volle teugen genoten. Ik noem nog even hun naam, zodat jullie deze niet zullen vergeten. Wakana – Dotterke – Noa en Isis.

Het vat met de adult champion en ook nog even enkele andere prijswinnaars. Helaas hebben deze nog geen naam, maar misschien zijn er toekomstige eigenaars die wel een naam zullen geven.

Een filmpje dat gemaakt werd door Tiebo van koiquestion.

Een prachtig filmpje gemaakt door Polleke van de prijsuitreiking, samen met “mijnen held Rio” hebben we de grootste prijs in ontvangst genomen !

Ik ga vandaag niet te veel uitweiden, want ik heb een heleboel achterstaande informatie af te werken.

Ik wil toch even melden dat het succes mij niet naar het hoofd zal stijgen en dat ik dezelfde persoon zal zijn als voor de koishow. Er zullen geen ingrijpende veranderingen of prijswijzigingen plaatsvinden, ik blijf lekker met mijn 2 voetjes op de grond.

Er zijn weinig mensen die een zo gevuld, gevarieerd en avontuurlijk leven hebben meegemaakt zoals ik, dus ik laat me niet verleiden om plotseling naast mijn schoenen te lopen.

Uiteraard moet ik blijven strijden om koi te verkopen, want de maandelijkse kosten moeten blijven betaald worden ! Ik bedank iedereen ook die me gefeliciteerd hebben op de show of via de sociale media, en voor de vele mails die ik ontvangen heb.

Meer afbeeldingen

Nog even nagenieten: afbeelding 1
Nog even nagenieten: afbeelding 2
Nog even nagenieten: afbeelding 3
Nog even nagenieten: afbeelding 4
Nog even nagenieten: afbeelding 5
Nog even nagenieten: afbeelding 6
Nog even nagenieten: afbeelding 7
Nog even nagenieten: afbeelding 8
Nog even nagenieten: afbeelding 9
Nog even nagenieten: afbeelding 10
Nog even nagenieten: afbeelding 11
Nog even nagenieten: afbeelding 12
Nog even nagenieten: afbeelding 13
Nog even nagenieten: afbeelding 14
Nog even nagenieten: afbeelding 15
Nog even nagenieten: afbeelding 16
Nog even nagenieten: afbeelding 17
Nog even nagenieten: afbeelding 18

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240