Nog even over de opendeurdagen

Nog even over de opendeurdagen

Om zondag alles vlot te laten verlopen, nog eventjes hier de gang van zaken.

Belangrijjk is de parkeergelegenheid te gebruiken die gelegen is op ongeveer een paar 100 meter van Interkoi. Zo moeten de buren niet gestoord worden en bewaar je de lieve vrede.

Bekijk het kaartje van de parkeerplaats dat vlak bij het zwembad is gelegen. Gelieve de auto’s niet voor de deur van de buren te zetten aub. Een kleine wandeling is altijd gezond.

Er waren in het begin niet veel aanmeldingen, zodat ik geen extra tenten heb laten plaatsen, maar naar het einde toe werden er dan weer veel aanmeldingen gedaan, zodat er toch nog een serieus aantal mensen komen. We zullen moeten roeien met de riemen die we hebben.

Wat betreft de koi het volgende. Vermits de koi nog niet heel lang uit quarantaine zijn is het wenselijk niet te bowlen. Helaas zal dit toch gebeuren, vermits bepaalde mensen toch een koi willen zien. Zelf kan ik niet alles organiseren, dus ik hoop dat Ben me eventueel ter hulp te snellen. Maar laat ons het bowlen echt beperken tot een minimum.

Wat betreft de catering . Mijn vrouw zal erwtensoep klaargemaakt hebben dat je vanaf 11.30 uur kan nuttigen. Altijd smakelijk in deze tijd van het jaar. Rond 12.30 uur zullen de hapjes gebracht worden:

assortiment receptiehapjes (3 stuks p.p.), bestaande uit:

- notenbroodje met roombrie, appel en gekarameliseerde walnoot

- meloenbolletje omwikkeld met Ardennerham

- spiesje van mozarella met cherrytomaat en pesto

- “iris” gevuld met mousse van zalm en tonijn en komkommertjes

- gevuld eitje met currycrème

- Gandaham met roomkaas en gemarineerd tomaatje

assortiment open belegde mini-sandwiches (2 stuks p.p.), belegd met:

- preparé met uitjes, bieslook en augurk

- gerookte zalm met ijsbergsla en ravigottesaus

- eisalade met bacon

- rosbief met rucola en pepersaus

Rond 13.30 uur zal er een warm hapje binnengebracht worden:

- Kipsaté geserveerd met paprikadip

Rond 14.00 uur zal het volgende warme hapje binnengebracht worden ter afsluiting:

-Quiche lorraine.

Daar zul je het dit keer mee moeten doen, maar het belangrijkste op deze dag is niet de verkoop, maar het samenzijn met de klanten, en eventueel nieuwe klanten. Hoe lang de dag zal duren is niet in te schatten, maar dat zal zich normaal zelf wel oplossen.

Belangrijk

Indien er mensen zijn die een bepaalde koi willen aankopen, stuur me dan de codenummer van de koi toe. Ik zal dit doorgeven aan Ben, die de koi zal bowlen en eventueel de gewenste uitleg zal geven. Indien je een bepaalde koi wil zien, gelieve dan op een andere dag een afspraak te maken.

Er zijn reeds veel koi verkocht van de selectie die binnen zit, en die de meeste aandacht zal krijgen. Ik zal de kappen van de vijvers die buiten staan gedeeltelijk wegnemen zodat je deze koi ook kan bekijken.

Vooral vijver 5 zal de nodige aandacht krijgen. Hier zwemmen de koi lekker op 16° en ook hier zijn de meeste koi van verkocht. Verder hoop ik dat je een fijne dag zal hebben.

Ik ben natuurlijk zaterdag gewoon open van 11.00 tot 16.00 uur.(of later)

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240