Nog slechts 13 koi te gaan

Nog slechts 13 koi te gaan

Toch nog even een woordje tussendoor over de koi die nog onder het Sakai event vallen.

Maandagavond 20.00 uur europese tijd, zal het aanbod van de koi verdwijnen. De koi die verkocht zijn heb ik onder hun normale knop geplaatst, zodat je deze kunt blijven zien.

Vul gewoon de codenummer in onder de zoekfunctie en je komt onmiddellijk bij je koi terecht, zo simpel is het. Wel is het zo dat deze nog tot volgend jaar april in Japan blijven.

Wat ik bijzonder raar vind, en ik vind er ook geen echte verklaring voor, is dat er bijzonder goede koi tussenzaten voor bijzonder weinig geld. Er zaten koi tussen die het dubbele of het drievoudige waard waren.

Met de overgebleven koi is er ook niets mis, en ik kan je garanderen dat de koi prijs/kwaliteit veel te kort komen. Ze zijn veel te goed voor hun prijs. Diegenen die toch beslist hebben om er eentje aan te schaffen kan ik alleen maar feliciteren.

Als ik U was, zou ik alle koi die er nog overblijven eens goed bekijken. Maak je vrouw wijs dat het volgende maand Sinterklaas is, zij het wel in een afgezwakte versie, maar kort nadien is het Kerstmis, en laat de kalkoen dan dit jaar maar waar hij thuishoort.

Ik vertrek morgen heel vroeg naar huis en zal zondagavond rond 18.00 uur thuis zijn. Het zou fijn zijn als er mails klaarliggen met de aankoop van alle overblijvende Sakai koi.

Denk eraan: Maandag avond 20.00 stopt de aanbieding van de Sakai Koi

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240