Nog vlug een verhaaltje schrijven

Nog vlug een verhaaltje schrijven

Ik heb alle mensen met azukari koi op de hoogte gebracht, ik hoop dat ik niemand vergeten ben, en indien wel, vergeef het mij…

Het zijn hectische dagen en alle info verwerken s'avonds kost me op zijn minst nog 4 tot 5 uur als ik alles tenminste wil melden wat er te melden valt.

Ik moest 10 azukari koi filmen, en dat is bij 7 stuks gelukt. De overige 3 zitten nog in een 500 Ton vijver en er is me beloofd dat deze tegen vrijdag kunnen gebowld worden. De 7 die ik wel heb kunnen bowlen zet ik hier even op een rijtje.

Showa SH V14 0480 van Marc. Aangekocht als tosai van 34 cm, en is nu 61 cm. Geen monster, maar wel bloed en bloedmooi.

Het was wel een karaktertje, want hij was pas uit de 1500 ton vijver naar de 500 ton vijver gegaan, en zoals je op dit filmpje kan zien hadden ze er wat werk mee. Je kan dan ook tegelijkertijd een 500 ton vijver bekijken. Zo zijn er 2 naast de 1500 ton vijver.

Deze 500 ton vijvers zijn eigenlijk om de koi die uit de 1500 ton pond komen voorlopig op te vangen. Op de bijgaande foto kan je ook zien dat deze volledig is zuiver gemaakt.

Dan heb je de showa SH-V14-09125 van Filip. Deze werd op mijn verzoek naar een betere vijver overgezet en dat heeft geholpen blijkbaar. Was ze verleden maand nog maar 60 cm, dan is ze nu opgewaardeerd naar 63 cm.

De showa SH V14 0924 van johan is wel een groeikanon, want die gaat zo maar eventjes naar de 71 cm. Van deze Lion Queen is het einde nog niet in zicht, en ik hoop dat zijn vijver groot genoeg is om dit monster in rond te laten zwemmen.

Een bijzonder goede showa is Showa SH V15 10118 van de veiling van verleden maand. Op dit moment nog even in optie, dus of ze Azukari blijft of niet weet ik nu nog niet, maar ik zou dit zeker aanraden.

Een sanke die bijzonder groot zou kunnen worden, tevens een bijzonder goede sanke is, is sanke SA V15 1072 van de countdown. Wie slim is beslist nog voor vrijdag of deze in Japan moet blijven of niet. Het zou zonde zijn moest deze nu al naar huis komen.

Een showa die mijn hart heeft gestolen is showa SH V15 10104 . Ook een blockbuster die naar huis moet komen als ze geen eigenaar vind voor vrijdag, eeuwige zonde, want binnen een jaar heb je een beul van een koi.

Tenslotte nog een kanon van formaat die op heel korte tijd zomaar eventjes 3 cm gegroeid was. Ik heb het over sanke SA V15 1083 . Als je dit niet graag ziet, dan weet ik het ook niet meer. Voel de toekomst zou ik zeggen.

Dan nog even mijn dagelijkse update voor Polleke en zijn jumbo natte dromen…en even laten zien wat het weer in Okayama momenteel is.

Voor de liefhebbers heb ik de koi voor de volgende veiling even gefilmd, zodat je al weet wat er op je af komt.

Een overzichtsfilmje van de vijvers waar de meeste azukari hebben gezeten.

Ondertussen is er ook een vaste dokter in dienst gekomen op de koifarm. Ik vond het mooi om hier ook een kort filmpe van te maken. Met zoveel levende dieren is het verdienstelijk om een eigen koidokter ter plaatse te hebben. Altijd verstandig, en ik heb gezien hoe de brave man werkt. Dat deed hij in mijn ogen meer dan goed.

Tenslotte nog een woordje over de I-collectie van vandaag. Als je een partij prachtige koi met geweldige body's en toekomstpotentieel wilt, dan raad ik iedereen aan hier een koi uit te kopen. Ik wil niet betweterig doen, maar dit zijn de koi die bijzonder veel geld opbrengen op een veiling.

Ik hoor het gemeesmuil al over het feit dat het overgrote deel mannen zijn, maar neem het van mij aan, als ik het verkoop als vrouw dan is er niemand die er over zou zeuren, want ze zijn allen beter, neen stukken beter dan de meeste vrouwen die in Europa worden aangeboden.

Ik weet dat er dure kopstukken bij zitten, maar ik heb voor eenmaal het risico genomen om de echte toppers, laat het dan mannen zijn naar Europa te halen, en er zitten enkele koi bij die altijd op iedere show gaan winnen.

Je zult niet weten wat je te zien krijgt op 30 november. Het enige waar je nu nog door moet kijken is het feit dat ze juist uit de opgroeifaciliteiten komen waar bijzonder veel kleurvoer wordt gegeven. Dus iets verder dan je neus kijken aub.

Morgen staat er zowel Sakai als Taniguchi op het programma.

BELANGRIJK[/B" target="_blank" rel="noopener">

Ik MOET voor vrijdagavond alles doorgegeven hebben wat betreft de koi die in Japan moeten blijven. Wie nog een koi in japan verder door wenst te laten groeien moet me dit VOOR die tijd meedelen. Na vrijdag is niets meer mogelijk, het spijt me...

Ik heb een foto met de prijzen erbij gedaan voor de keeping fee. Als er iets niet duidelijk is hoor ik dit graag . De kosten voor keeping fee moet ik ook onmiddellijk betalen.

Meer afbeeldingen

Nog vlug een verhaaltje schrijven: afbeelding 1
Nog vlug een verhaaltje schrijven: afbeelding 2
Nog vlug een verhaaltje schrijven: afbeelding 3
Nog vlug een verhaaltje schrijven: afbeelding 4
Nog vlug een verhaaltje schrijven: afbeelding 5
Nog vlug een verhaaltje schrijven: afbeelding 6
Nog vlug een verhaaltje schrijven: afbeelding 7
Nog vlug een verhaaltje schrijven: afbeelding 8
Nog vlug een verhaaltje schrijven: afbeelding 9
Nog vlug een verhaaltje schrijven: afbeelding 10
Nog vlug een verhaaltje schrijven: afbeelding 11
Nog vlug een verhaaltje schrijven: afbeelding 12
Nog vlug een verhaaltje schrijven: afbeelding 13

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240