Nu zaterdag - Hamburger dag

Nu zaterdag - Hamburger dag

Weer of geen weer, regen of geen regen, ik zorg ervoor dat er hamburgers zijn nu zaterdag.

Ik weet dat er mensen komen die enkele uurtjes moeten rijden met de auto, en ik wil er dan ook voor zorgen dat ze even kunnen verpozen en genieten van een sappige hamburger. Dus Jack, kom maar af...

Ik heb het terrasje klaargemaakt en ik zal ervoor zorgen dat de barbeque opgewarmd is. Het enige probleem is, dat je zelf je hamburger moet bakken. Maar dat zal ook niet het ergste zijn veronderstel ik. Als jullie nu nog een beetje zon meebrengen, dan doen we maar juist of het een stralende dag is. Ik leg 20 hamburgers klaar, en op is op...

Ondertussen zullen ook de nieuwe koi zijn binnengekomen, een 60-tal stuks van behoorlijke kwaltiteit. De verwachtingen hiervan zijn hoog gespannen, en vooral het feit dat er nogal wat showa bijzijn, is een belangrijk gegeven. Ik had namelijk te weinig showa...

Een deel ervan zal naar de groeivijver gaan.. Deze wordt ondertussen bemand door een aantal kohaku, en die voelen zich in hun sas op dit moment. De voedermachine staat klaar, het water moet nog groen worden, en hopelijk duurt dit niet meer te lang, de temperatuur heb ik voorlopig op 18° gehouden totdat de nieuw geselecteerden deze kohaku kunnen vervoegen.

Tevens heb ik een kleine promotie gekoppeld aan deze zaterdag. De foto toont het trio pakket dat kan aangekocht worden, namelijk 5 kg probites, 5 liter melkzuurbacteriën en 5 liter Aloë Vera van Maarten Lammens. Dit wordt zaterdag aangeboden voor 149 euro + flesje vitamine gratis.

Normaal doe ik tegenwoordig ook zondagvoormiddag open voor de mensen die op zaterdag niet kunnen komen. Wil je er rekening mee houden dat ik nu zondag zeker en vast NIET open ben...

Meer afbeeldingen

Nu zaterdag - Hamburger dag: afbeelding 1
Nu zaterdag - Hamburger dag: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240