Nu zaterdag Sekiguchi dag

Nu zaterdag Sekiguchi dag

Klein maar fijn, en dan nog eens bijzonder mooi om te zien zijn de Sekiguchi showa.

Geen mastodonten zoals je gewoonlijk ziet, maar bijzonder mooie juweeltjes die kunnen uitgroeien tot waardige showa, met een explosie aan sumi, wat je nu nog niet zou zeggen, maar dat er zeker zit aan te komen, zoals je kan zien bij deze Sekiguchi Showa

Nu zaterdag zal ik al deze koi gaan indelen. Dit is de selectie. Wat bedoel ik met indelen. Ik ga van iedere showa die nog niet verkocht is, eventjes een foto en filmpje maken, en daarna een selectie maken van wat ik de betere vind. Je bent vrij om even langs te komen en samen de showa te bekijken. De maatvoering op dit moment is tussen de 25 en 33 cm. Zoek je nog een mooie showa waar je van kan genieten, dan heb je nu de gelegenheid om er eentje aan te kopen. De selectie zal ik tussen 13.00 en 14.00 uur doen.

Er zijn er al enkele van naar huis, en ik ben benieuwd wat deze ondertussen gedaan hebben. Een van de eersten die verkocht waren was de Sekiguchi van Jack die ondertussen al een maand of 3 thuis is.

Jack schreef het volgende:

De Sekiquichi Showa gaat wel leuk. Sumi ontwikkeling gaat mooi langzaam , waarschijnlijk ook door het afschuimen. De Momo Kohaku van de auction word een giga beul....weet niet waar die eindigt dit seizoen maar die gaat zeker met gemak over de 50 cm heen. Het verschil in groei aanleg tussen de Sekiquichi en Momotaro is echt heel groot ! (gaat over deze koi)

De SFF Kohaku gaat trouwens ook zeer goed , de huid is mooi aan het herstellen. (gaat over deze koi) Zou zomaar weleens kunnen verbazen aan het eind van dit jaar. Dat de andere SFF Kohaku nog steeds niet verkocht is verbaast me behoorlijk eigenlijk.

De vijvertour gaat mij niet lukken vermoedelijk op die datum , wel jammer want ik zou graag de vijver van Marcel eens zien. Las in de reactie van hem dat hij verbaast was dat ik de vijver vol alg had, hij moest eens weten hoe ik met mijn water bezig ben. Aan het eind van het jaar als het mee zit een Up-Date van de Koi !

Gr.Jack.

Ter informatie

Er is nog 1 plaatsje over voor de vijvertoer.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137