On our way to Norway

On our way to Norway

Ze hebben hier gezeten van eind vorig jaar tot nu augustus, de 3 koi die vandaag naar Noorwegen zijn vertrokken.

Welke koi zijn het ? 2 Benigoi en 1 showa maken zich klaar om de lange reis te maken die ondertussen nog niet zal beëindigd zijn.

Om 11 uur precies vertrok Ben naar Aalsmeer, de verzamelplaats waar alle vrachtwagens bijeenkomen om transport van bloemen over de hele wereld te verzorgen.

Indrukwekkend volgens Ben, want vrachtwagens rijden continue op en af met bloemen. Eén van deze vrachtwagens is bestemd voor Noorwegen, en zal onze 3 gasten meenemen tot op de plaats van bestemming.

Harald is de eigenaar, iemand die ik heb leren kennen op één van mijn vele reizen naar Japan, en die ondertussen als een vriend mag beschouwd worden.

Telkens als ik naar de veilingen van Momotaro ga, zal hij enkele koi aankopen die dan wel lang bij mij moeten blijven, maar dat doe ik graag voor hem.

In dit geval zijn het 2 benigoi van 60-65 cm en een verschrikkelijk stevige showa van 64 cm. Eén van de benigoi heb ik ingezet op de Euregio show, en deze ging zonder problemen met de eerste prijs aan de haal.

Wat betreft de showa, daar hoef ik geen tekening bij te maken. Als je deze kwaliteit met dit patroon naar de 85 cm kan brengen, wat zeker niet onmogelijk is, dan weet je waar je aan toe bent…een monsterlijke koi met een patroon om je handen en vingers van af te likken. Het was dacht ik wel mijn duurste aankoop op de veiling in november vorig jaar !

Deze namiddag om 3 uur zullen ze aankomen op hun plaats van bestemming, en ik ben altijd blij als ik nieuws aankrijg van hun goede aankomst. Vorig jaar is het ook goed gegaan, dus waarom zou het nu niet goed gaan !

Het verpakken wordt zo degelijk mogelijk gedaan, meer kan ik ook niet doen…

Wel moet ik mijn 2 helpers bedanken voor de hulp, want het is een heel gedoe om alles in orde te brengen. Johnny staat altijd klaar als ik hem nodig heb...en Ben is mijn privé transporteur geworden om koi naar verre oorden te brengen. Beiden zijn van goudwaarde, en ik ben ze er ook dankbaar voor !

Meer afbeeldingen

On our way to Norway: afbeelding 1
On our way to Norway: afbeelding 2
On our way to Norway: afbeelding 3
On our way to Norway: afbeelding 4
On our way to Norway: afbeelding 5
On our way to Norway: afbeelding 6
On our way to Norway: afbeelding 7
On our way to Norway: afbeelding 8
On our way to Norway: afbeelding 9
On our way to Norway: afbeelding 10
On our way to Norway: afbeelding 11
On our way to Norway: afbeelding 12
On our way to Norway: afbeelding 13
On our way to Norway: afbeelding 14
On our way to Norway: afbeelding 15

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240