Onbelangrijk nieuws

Onbelangrijk nieuws

Vandaag heb ik 1000 plastic zakken besteld voor het transporteren van de koi; Ik bestel deze altijd bij dezelfde leverancier. Het zijn zakken van 135 x 55 cm wat voor mij de meest comfotabele maat is. 

Eigenlijk totaal onbelangrijk nieuws, maar nu wil ik het toch eventjes in de kijker zetten. En waarom ? Als je bedenkt dat je nog 1000 zakken hebt besteld, en als je weet dat je 2 zakken per verpakking nodig hebt, dan weet je ook dat je nog 500 koi kan inpakken.

500 koi inpakken betekent ook dat je nog ongeveer 2 jaar koi kan inpakken. De vraag die je je kan stellen is dan of ik nadien nog zakken zal moeten bestellen ? Op een gezegende leeftijd heb je het lot niet zelf in eigen handen.

Je moet realist zijn. Ik hoop nog 5 jaar verder te doen, dat is de planning maar je moet het noodlot niet tarten. Laat ons hopen dat ik nog ongestoort en met dezelfde intensiteit en ijver koi kan blijven aankopen op de manier zoals ik al bijna 15 jaar bezig ben, maar toch moet je niet denken dat je ongenaakbaar bent.

Momenteel voel ik me nog kiplekker, sterk genoeg om alle uitdagingen aan te gaan, maar aan alles komt een einde. Mijn streven is dus nog minimaal 5 jaar verder te gaan, met in het achterhoofd tot mogelijke werkelijkheid niet ontkennen. Gelukkig heb ik nog een bijzonder sterke rechterhand en dat is een grote meerwaarde.

Zo gauw ik de koi niet meer kan inpakken en in je auto laden, dan weet ik dat het stilaan einde verhaal is. Niet getreurd momenteel ben ik nog vitaal genoeg en is mijn strijdlust  nog niet aangetast. 

Het is maar een bedenking die ik kreeg toen ik nogmaals 1000 plastic zakken bestelde ! Onbelangrijk nieuws dus.

 

Laat Een Reactie Achter

4 reacties

Matthijs

555


Johan

555


Wim DW

555


Ronny V

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml