Ondanks de drukte...

Ondanks de drukte...

Ondanks de drukte, de tegenslag met het weer, worden er op dit moment al meerdere koi opgehaald.

Ik ben alleen vergeten mijn plicht te doen, en ik voel me hierover echt schuldig. Ik ben namelijk vergeten foto's te maken van al de andere koi die vandaag opgehaald werden. Gelukkig dacht ik er nog op tijd aan, en kon ik van de laatste koi de het ouderlijk huis verliet nog een foto meepikken. Deze Momotaro Jumbo heeft zeker het achterste van haar tong nog niet laten zien, maar de body zegt dan weer genoeg.

Op de laatste foto zie je ook dat we ons best doen, want 4 mei komt akelig dicht in het zicht, en we wachten nu al 4 weken op beter weer om te polyesteren, maar.....

Aan alle mensen die hun koi zijn komen ophalen, bedankt voor het vertrouwen, en draag er goed zorg voor.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240