Onmenselijk aanbod

Onmenselijk aanbod

Veel mensen, vooral nieuwe koiliefhebbers zullen het boek van Rini Groothuis, Nishikigoi Symfonie nog niet in hun bezit hebben.

Er wacht je een prachtige verrassing ! Ik ga nu een éénmalige aanbieding doen die zijn weerga niet kent. Eerst nog even een korte presentatie van Rini Groothuis over zijn meesterwerk Nishikigoi Symfonie.

De presentatie van het boek gebeurde op de show in Arcen op 20 augustus 2010, en was een enorm succes. Naast het gewone boek werden er ook 200 luxe edities uitgebracht die weliswaar duur, maar wel van een uitmuntende schoonheid waren.

Deze luxe editie is niet meer in de handel. Ze werden speciaal genummerd en beschouwd als een elite uitgave. Zelf ik heb nummer 1 – 3 en 6 nog bewaard als aandenken. Het was in ieder geval een groot succes, want er is niemand die beter kan vertellen dan Rini Groothuis.

Met zijn zalvende stem met een hoge aaibaarheidsfaktor kon hij menigeen in hogere sferen brengen. Zijn vertelkunst was en is onnavolgbaar.

In de beginjaren was Rini een vaste bezoeker bij Interkoi en de eerste jaren van het bestaan van Interkoi drukte hij zijn stempel op het gebeuren iedere zaterdag. Onder "column van Rini", zul je meerdere artikels van hem kunnen lezen.

Nog even melden dat het boek van Rini Groothuis werd uitgebracht door Johan Leurs, beter bekend momenteel als Domi Johan

Er zijn nog een aantal boeken over, en daarom dat ik deze onmenselijk mooie actie te voorschijn tover, om diegenen die nog geen boek hebben de kans te geven om dit meesterwerk in hun bezit te krijgen.

DIT IS MIJN ONMENSLIJK AANBOD

Bij aankoop van 1 zak probites 10 kg, hetzij spring autumn, hetzij summer, hetzij chlorella,

KRIJG JE GRATIS:

1 x het boek “Nishikigoi Symfonie” ter waarde van 79 euro gratis.

1 x de prachtige bladwijzer met het logo van Nishikigoi Symfonie ter waarde van 4,50 euro.

1 x een kilo klei breeders secret van Nedkoi ter waarde van 7.90 euro

Totaalwaarde: 91.40 euro

Het aanbod is geldig tot en met zaterdag 31 maart en zolang de voorraad strekt. Je kan op 2 manieren gebruik maken van het aanbod.

Ofwel kom je nu zaterdag om het volledige pakket op te halen. Ben zal de deuren zaterdag open houden terwijl ik in Japan ben. Je brengt gepast geld mee, want pinnen kan niet, en kleingeld kunnen we niet teruggeven… ! Ik zet de prijslijst extra bij de foto’s, zodat je de gangbare prijzen kent, waar je uiteraard nu geen korting op kan krijgen.

Ofwel stuur je me een mail met het verzoek om het pakket klaar te leggen of het op te sturen. Opsturen Nederland of België kost 7 euro met DPD, dus daarvoor moet je het niet laten. In je mail vermeld je naam en adres, en na 31 maart stuur ik faktuur en het volledige pakket op. Ja, ik kan het pakket pas opsturen als ik terug ben van Japan, wat dus in de week van 2 april zal gebeuren.

Ik hoop dat er zoveel mogelijk mensen gebruik willen maken van deze ongeziene, onmenselijke en verschrikkelijk mooie aanbieding. Ze ontvangen het beste voer in mijn ogen, en bovendien het beste boek ooit geschreven in de koiwereld. Het leest als een trein...

Bovendien zou ik willen dat er zoveel mogelijk mensen Ben komen vergezellen nu zaterdag. Hij staat in onmiddellijke verbinding met mij moesten er vragen zijn over koi wat betreft de prijzen of eender wat.

Bovendien zal ik heel tolerant zijn wat betreft de verkoop van eventuele koi terwijl Ben mijn honneurs waarneemt. Alles staat ondertussen klaar, het clubhuis is proper, de koffie staat klaar, en Ben voelt zich in zijn nopjes om jullie te ontvangen.

Meer afbeeldingen

Onmenselijk aanbod: afbeelding 1
Onmenselijk aanbod: afbeelding 2
Onmenselijk aanbod: afbeelding 3
Onmenselijk aanbod: afbeelding 4
Onmenselijk aanbod: afbeelding 5
Onmenselijk aanbod: afbeelding 6
Onmenselijk aanbod: afbeelding 7

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137