Onverwachts maar wel verheugend

Onverwachts maar wel verheugend

Soms gebeuren er dingen die je helemaal niet verwacht, maar waar je heel blij mee bent.

Eén van deze dingen is het ontvangen van een aantal filmpjes en foto's, waaronder deze foto. Ik moet deze nog verwerken, en zal er in de loop van volgende week een filmversie van maken, maar wat ik nu graag zou willen weten is wie er voldoende koiherkenning bezit om deze koi te plaatsen.

De foto is zo genomen dat hij een tipje van de sluier laat zien, maar nog niet helemaal. Mijn vraag is dan ook of er mensen zijn die deze kohaku herkennen en een kleine uitleg geven om deze herkenning te staven, indien mogelijk met vermelding van kweker.

Om het geheel nog wat op te fleuren, zal ik een gratis bodywarmer of een gratis interkoi jasje weggeven aan diegene die als eerste de koi met vermelding van kweker kan omschrijven. Om het je niet te makkelijk te maken, heb ik de kohaku in het archief tijdelijk verwijderd. Ik herkende de koi onmiddelijk en wist het codenummer zo goed als van de eerste keer.

Ik ben benieuwd of er iemand deze kohaku nog herkent.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur
Zondag: op afspraak

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SM-V20-12196

Shiro Muji SM-V20-12196
Verkocht