Onze thuisreis

Onze thuisreis

De laatste dag was een dag van reizen en weer veilig landen in Amsterdam.

Het was een perfecte vlucht en het blijft ongelooflijk dat de piloten een Boeing 777 zo zacht kunnen neerzetten op de baan. Wat hebben we een kilometers gemaakt in Japan. Het waren er 2.600!

En een tunnels dat erin zaten niet normaal. Ben en ik hebben er een liedje opgemaakt en op de open dagen bij Luc zullen jullie ons dat vast wel horen zingen. Wat betreft de tunnels nog even een bedankje richting Geerard voor de info en als je een bij mij komt dan ligt je zak wintervoer van NEDKOI klaar. Ik zal van het weekend nog een alle foto's op een rij zetten en een compleet verslag van de reis maken. Het was geweldig!

Mijn medereizigers wil ik graag bedanken voor hun bijdrage aan deze reis.

Luc Borgmans (Interkoi Arendonk) voor zijn leidinggeven aan een partij mensen die bij het zien van koi alleen nog maar oh en ah kunnen zeggen.

Riny (Steven) Groothuis, die was de hele reis bezig met het filmen van koi, kwekers en de koi farms wat allemaal op zijn DVD te zien zal zijn. Ergens in het voorjaar van 2010 zal zijn boek uitkomen over koi en de DVD zal hier bijgeleverd worden. Zet maar vast op jullie verlanglijst voor vaderdag!

Ben Doorakkers voor zijn humor en zangtalent en niet te vergeten kennis van koi in het algemeen en van tosai in het bijzonder. Van hem heb ik toch weer een hoop bijgeleerd waarvoor mijn dank!

Joyce en Stephan voor de foto's welke zij gemaakt hebben van het Hiroshima park. Daar hebben wij dus echt geen tijd voor gehad, wij moesten nu eenmaal koi selecteren...

En nog een vraagje, wat valt jullie op bij de foto's van het tanken....ja echt, ze helpen daar nog aan de pomp!

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml