Ook dit kan gebeuren

Ook dit kan gebeuren

Ik ben er ook niet ongevoelig voor, maar je moet er mee leren leven. Het zijn nu éénmaal levende dieren, en er kan altijd iets mee gebeuren. RIP SA-V19-1222. Een geluk bij een ongeluk, ze was nog niet verkocht, ik moet geen mensen teleurstellen.

Het was wel een bijzonder prijzige koi en zoals ik verwacht had leek ze me toch flink gegroeid. Het zij zo, nu nog maar hopen dat ik iets kan krijgen ter vervanging, maar dat is bij Sakai FF niet altijd evident. Afwachten is de boodschap.

Het is vandaag een kort nieuwsitem, het spijt me. Ik ben volop bezig met de veilingen en toch gelukkig dat ik mijn mensen daar heb zitten om alles te controleren. Je MOET ze zelf zien, want er zijn altijd kleine akkefietjes aan de koi.

Momenteel ben ik nog in de running voor 15 kandidaten van de 40 die ik genoteerd had. De meeste zijn afgekeurd door een tikkeltje secundair hi of een vinnetje dat geknipt is, er zijn allerlei toestanden die het kopen annuleren, tenzij je het de koi kan vergeven. 

Ook hier is afwachten de boodschap de volgende uren, want het bieden zal pas nu gaan beginnen. We zullen het morgen meemaken.

Laat Een Reactie Achter

8 reacties

Kondho

555


Roy

555


The Untouchable

555


Johan

555


Pieter

555

interkoi

555

The Untouchable

@interkoi 555

Johan

@interkoi 555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml