Ook dit kan gebeuren

Ook dit kan gebeuren

Ik ben er ook niet ongevoelig voor, maar je moet er mee leren leven. Het zijn nu éénmaal levende dieren, en er kan altijd iets mee gebeuren. RIP SA-V19-1222. Een geluk bij een ongeluk, ze was nog niet verkocht, ik moet geen mensen teleurstellen.

Het was wel een bijzonder prijzige koi en zoals ik verwacht had leek ze me toch flink gegroeid. Het zij zo, nu nog maar hopen dat ik iets kan krijgen ter vervanging, maar dat is bij Sakai FF niet altijd evident. Afwachten is de boodschap.

Het is vandaag een kort nieuwsitem, het spijt me. Ik ben volop bezig met de veilingen en toch gelukkig dat ik mijn mensen daar heb zitten om alles te controleren. Je MOET ze zelf zien, want er zijn altijd kleine akkefietjes aan de koi.

Momenteel ben ik nog in de running voor 15 kandidaten van de 40 die ik genoteerd had. De meeste zijn afgekeurd door een tikkeltje secundair hi of een vinnetje dat geknipt is, er zijn allerlei toestanden die het kopen annuleren, tenzij je het de koi kan vergeven. 

Ook hier is afwachten de boodschap de volgende uren, want het bieden zal pas nu gaan beginnen. We zullen het morgen meemaken.

Laat Een Reactie Achter

8 reacties

Kondho

Amazing no more Grace, zijn ergere dingen in het leven zeggen ze dan, tja, maar je koopt er geen zak mee. In het aanvaardingsproces (en dit kan slecht overkomen, maar zeg toch maar mijn gedacht) misschien liever zo dan op mysterieuze wijze verdwenen. Het is alsof het gisteren 12 jan. was, toen kreeg Bompa haar zusje zelfs met grote korting niet aan de straatstenen verkocht (hij had er ook geen oog op, wat hij naderhand toch wist in te zien) hopelijk gaat het goed met haar. Paar dagen geleden schreef ik hier, toch nog maar eens te kijken naar de niet verkochte koi in Japan, Bompa kan wel zien welk filmpje ik dan aan het weerkijken was, ja juist). Sabbatjaar of niet, heb vertrouwen in team Interkoi om samen door deze bizarre periode te komen.


Roy

Ach zonde! Succes met de aankopen!


The Untouchable

Ondanks deze tegenslag Luc, wens ik je veel succes op de komende online veilingen. Vanop afstand wordt het mss nog spannender dan ooit tevoren, in elk geval een heel stuk moeilijker. De idee van een sabbatjaar, met een veel beperkter aantal aankopen dan de vorige jaren, daar kan ik perfect inkomen, 


Johan

Luc succes met deze manier van werken en bieden. Heb wat filmpjes gezien vanuit Japan en dat zag er goed uit.


Pieter

Ook dit kan gebeuren = niet leuk... Weet je aan wat ze is gestorven? Gelukkig heb ik dat nog niet moeten meemaken.  Succes met de veiling! 

interkoi

verdronken...

The Untouchable

@interkoi Humoristisch verwoord . . . wel een serieus doordenkertje! Maar ik denk te weten wat Luc hiermee bedoelt. Ik heb er in heel mijn koicarrière ook al wel een paar op dezelfde manier verloren. That\'s (koi) life!

Johan

@interkoi Of zou hij met bovenstaande bedoelen hier geven ze in Japan geen informatie of uitleg over je zal het gewoon moeten doen met de gegeven informatie.


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: open van 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74