" /> " />
Op de valreep

Op de valreep

Net als je denkt dat je niets meer te vertellen hebt, en op het punt staat om eens geen nieuwsitem te schrijven, krijg je een mailtje aan met de volgende tekst: "Mijn mudpond gevoel , soms mag het eens groen zijn."

Als ik die tekst lees, dan weet ik eigenlijk al van wie die mail komt. En als ik het filmpje toon, dan weten jullie ook van wie deze vijver en bewoners zijn. Het lijkt wel of hij wist dat ik geen inspiratie meer had om een nieuwsitem te schrijven.

Je word het eigenlijk nooit moe om deze vijver en zijn koi te bewonderen. Het blijft het "koi-ideaal" om het met deze woorden te zeggen. Wel ben ik blij uit die hoek nog eens iets te horen. 

Daarnaast  heb ik gisteren nog enkele koi verplaatst. Koi die het waard zijn om over te brengen naar een leegstaande vijver waar de algen welig huishouden. Ze verdienen het om even geupgrade te worden zoals we het in IT termen zouden kunnen zeggen.

Ze hebben voeding nodig om hun beni opnieuw op te fleuren, want het zijn 4 koi die niet tot de gelukkigen behoren om aangekocht te worden. Daarom heb ik besloten er wat meer aandacht en meer tijd in te steken, want ze verdienen het.

Waarom worden ze niet verkocht ? Dat is een vraag die ik niet kan beantwoorden. Het behoort tot de raadsels in de koiwereld. Is er iets fout aan ? Integendeel...Het antwoord moet ik je echter schuldig blijven. 

Om mijn schrijversdrang te voeden heb ik echter wel feedback nodig. Dus overrompel me met informatie. Wees creatief en stuur me wat je graag kwijt wil. Foto's, filmpjes, tekst het maakt niet uit, zolang als ik het maar kan gebruiken.

VOOR DIEGENEN DIE GEEN FACEBOOK HEBBEN

Ja hoor, die zijn er ook, laat ik toch een link naar 2 filmpjes zien om het wonder van de natuur te bewonderen....zo mooi om te zien...

De tosai van Momotaro deel 1

De tosai van Momotaro deel 2

GENIETEN IS EEN LEVENSVISIE, man, man man, wat is dit genieten.

Aan alle mensen die beslist hebben om hun koi bij mij te laten in de opgroei....dank je wel, dat ik iedere dag zo hard mag genieten van jullie koi !

Laat Een Reactie Achter

8 reacties

Matthijs

555


Jordi

555

Polleke

555


Johan

555

Polleke

555


Polleke

555


Wim DW

555

Polleke

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml