Op het laatste nippertje

Op het laatste nippertje

We naderen de laatste updates en deze kan ik nog juist plaatsen. Verleden jaar organiseerde Narita de Dainichi Kai. Daar werden 2 koi aangekocht door Sven en Leo. Ik kreeg enkel foto's aan en geen filmpjes.

Vermits deze uit de mudpond van Niigata kwamen zal de verscheping van daaruit gebeuren samen met de koi uit het Zuiden. In dit nieuwsitem laat ik de foto's zien op het moment dat ze aangekocht werden en de foto's zoals ze  nu zijn. Ze zijn respectieverlijk 66 en 68 cm, maar ze hebben niet vermeld welke 66 en welke 68 is, maar dat zal zoveel niet uitmaken veronderstel ik.

De beste koi zitten bij Narita, daar kan niemand tegenop, en ik ben er maar een koidealertje van niks bij, maar dat wil niet zeggen dat er geen mogelijkhedeen zijn. Op vrijdag 13 december vlieg ik terug  naar Japan want ik moet de R-Colletie opvolgen. Er zitten ontzettend goede koi tussen en je weet nooit wat er te rapen valt.

Er zijn momenteel nog 2 plaatsen beschikbaar en ik kom op vrijdag 20 december terug. De veiling van Momotaro en Sakai FF worden ook nog bezocht in die week. Wie interesse heeft om mee te gaan kan me contacteren. Ik heb de prijzen even gecontroleerd en de vlucht naar Osaka rechstreeks komt op ongeveer een kleine 700 euro. Die prijs kan natuurlijk wel veranderen. Ik geef je in ieder geval mijn vluchtgegevens over zodat we samen kunnen gaan.

Het is niet de bedoeling om te gaan kijken, het is natruulijk de bedoeling dat er gekocht wordt, anders hebben die reizen geen enkel nut voor ons. 

Wat betreft de azukari:

Bijna alle kwekers zijn bezocht en afgewerkt: Momotaro - Sakai FF - Takigawa - Taniguchi - Narita en Nonami.

Deze kwekers heb ik niet bezocht maar hebben wel info doorgestuurd: Dainichi - Matsue - Ueno

Enkel Dainichi Toyota en Tamaura blijven over, totaal 3 koi die ik niet heb kunnen nakijken, maar daar zal ik bij aankomst werk van maken. De Tamaura kohaku blijft in Japan, dus dat zal voor volgend jaar zijn.

Mijn opdracht is volgens mij hiermee vervuld. 

Meer afbeeldingen

Op het laatste nippertje: afbeelding 1
Op het laatste nippertje: afbeelding 2
Op het laatste nippertje: afbeelding 3
Op het laatste nippertje: afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

10 reacties

Wim DW

mooi werk geleverd luc, maar dat had ik je dacht ik al is gemeld - topprestatie


The Untouchable

Globaal genomen, sterk werk verricht Luc, en dan bedoel ik niet alleen die vele updates, dat weet je wel. Ik weet soms niet waar jij op die leeftijd nog altijd de kracht en de energie vandaan haalt om het ons allemaal naar de zin te maken. Bij mij zou dat lampje alleszins op een veel lager pitje branden. Uw performance in deze alleen al verdient veel waardering en respect. 👍  

Wim DW

ik zou denken dat je bezig bent om korting te bekomen - zoveel medailles dat luc worden toegesmeten  - ik verwijs hiervoor naar mijn  opmerkingen en je reply van enige tijd geleden 😜 

William William

@Wim DW Ché zit in zijn flower power periode, make love, not war. Als hij nu maar niet begint met LSD is het totaal ongevaarlijk.

The Untouchable

@Wim DW Antwoord op uw eerste zin: natuurlijk, dat spreekt toch voor zich, want de \'revolutie\' gaat nog veel geld kosten 😐😔  @ William W: de wegen van Che zijn idd ondoorgrondelijk, altijd geweest trouwens.


Wim DW

william william, zou je denken dat het in de flower power terug beland is ?  als hij dan de volgende keer maar niet aankomt met een broek met zeer brede pijpen en een kleurrijk hemd - wordt vervolgd

interkoi

@Wim DW Olifantepijpen...ik ken ze nog goed...en gebloemde hemdjes...en gekleurde sokjes en voor de eerste keer revolutinair lang haar, wat een schande...wat een heerlijke tijd was dat, niet te vergelijken met deze maatschappij en zijn regeltjes...


Wim DW

ben je dan een revolutie aan het voorbereiden ?  dit klinkt gevaarlijk .


Christof

Goed gedaan Luc, dikke proficiat en bedankt voor al die updates!


Johan

Welkom thuis Luc


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240