Op het laatste nippertje

Op het laatste nippertje

We naderen de laatste updates en deze kan ik nog juist plaatsen. Verleden jaar organiseerde Narita de Dainichi Kai. Daar werden 2 koi aangekocht door Sven en Leo. Ik kreeg enkel foto's aan en geen filmpjes.

Vermits deze uit de mudpond van Niigata kwamen zal de verscheping van daaruit gebeuren samen met de koi uit het Zuiden. In dit nieuwsitem laat ik de foto's zien op het moment dat ze aangekocht werden en de foto's zoals ze  nu zijn. Ze zijn respectieverlijk 66 en 68 cm, maar ze hebben niet vermeld welke 66 en welke 68 is, maar dat zal zoveel niet uitmaken veronderstel ik.

De beste koi zitten bij Narita, daar kan niemand tegenop, en ik ben er maar een koidealertje van niks bij, maar dat wil niet zeggen dat er geen mogelijkhedeen zijn. Op vrijdag 13 december vlieg ik terug  naar Japan want ik moet de R-Colletie opvolgen. Er zitten ontzettend goede koi tussen en je weet nooit wat er te rapen valt.

Er zijn momenteel nog 2 plaatsen beschikbaar en ik kom op vrijdag 20 december terug. De veiling van Momotaro en Sakai FF worden ook nog bezocht in die week. Wie interesse heeft om mee te gaan kan me contacteren. Ik heb de prijzen even gecontroleerd en de vlucht naar Osaka rechstreeks komt op ongeveer een kleine 700 euro. Die prijs kan natuurlijk wel veranderen. Ik geef je in ieder geval mijn vluchtgegevens over zodat we samen kunnen gaan.

Het is niet de bedoeling om te gaan kijken, het is natruulijk de bedoeling dat er gekocht wordt, anders hebben die reizen geen enkel nut voor ons. 

Wat betreft de azukari:

Bijna alle kwekers zijn bezocht en afgewerkt: Momotaro - Sakai FF - Takigawa - Taniguchi - Narita en Nonami.

Deze kwekers heb ik niet bezocht maar hebben wel info doorgestuurd: Dainichi - Matsue - Ueno

Enkel Dainichi Toyota en Tamaura blijven over, totaal 3 koi die ik niet heb kunnen nakijken, maar daar zal ik bij aankomst werk van maken. De Tamaura kohaku blijft in Japan, dus dat zal voor volgend jaar zijn.

Mijn opdracht is volgens mij hiermee vervuld. 

Meer afbeeldingen

Op het laatste nippertje: afbeelding 1
Op het laatste nippertje: afbeelding 2
Op het laatste nippertje: afbeelding 3
Op het laatste nippertje: afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

10 reacties

Wim DW

555


The Untouchable

555

Wim DW

555

William William

@Wim DW 555

The Untouchable

@Wim DW 555


Wim DW

555

interkoi

@Wim DW 555


Wim DW

555


Christof

555


Johan

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml