Een gewaagd initiatief

Een gewaagd initiatief

Wie niet waagt niet wint, dus waag je kans is de slogan. Ik heb alles zowat bijgewerkt, het shipment is geregeld en hopelijk heb ik niet teveel fouten gemaakt want  het is een heel karwei om alles optimaal bij te houden en af en toe sluipt er een foutje in.

Vandaag ben ik deze namiddag dan ook vrij en wil ik een laatste kans wagen om nog extra koi te verkopen. Ik geniet van wat rust in het Premium Rinko Hotel in Osaka. Eerst en vooral: iedereen heeft op dit moment aangekocht wat ze wilden aankopen. Met andere woorden iedereen heeft zijn keuze gemaakt en op dit moment blijven er nog een 26-tal koi over, deels reeds aangekochte van vorige reizen, deels van de nieuwe aankopen.

Ik mag eigenlijk heel tevreden zijn, maar  nog liever heb ik dat alles verkocht wordt. Eerlijk is eerlijk, er steekt een heel kapitaal in deze ondernemingen en ik kan me geen foutje veroorloven.

DAAROM DIT AANBOD LEES  HET AANDACHTIG:

De laatste 2 staan nog te wachten, daarna is de promotie voorbij. Proficiat aan diegenen die hun kans gewaagd hebben.

 

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

1 reactie

Johan

Spannend elke keer een nieuwe Koi die in de aanbieding komt met een mooie korting.


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240