Op het scherp van de snede

Op het scherp van de snede

Zoals ik voorspeld had was het aanbod van Momotaro uit de kunst. Geweldig goede nisai deden de gemoederen beroeren en de strijd was heftig.

Ik heb speciaal wat filmpjes gemaakt van koi die voorgeleid en verkocht worden op de veiling, zodat jullie met eigen ogen kunnen zien hoe snel en hevig er gestreden wordt voor iedere koi.

Zelfs de mannen lieten niet met zich sollen, want ze brachten torenhoge prijzen op. Ik had een serieus bod op een mannelijke kohaku en was al bijna blij dat ik deze zou kunnen bemachtigen maar…mis poes. De mannelijke kohaku ging voor 1 400 000 yen de deur uit….

En om het te ondersteunen heb ik het hier verfilmd. Je kan het op het einde zien van de film. Zo zie je hoe het er aan toe kan gaan.

Ik heb me echter door de Aziaten niet laten doen, en heb 14 stuks kunnen strikken. Zeker niet van de minste, en Adam kon me alleen maar feliciteren met onze aankopen, en geloof me, dat zegt hij echt niet zo dikwijls ! Zijn raad is goud waard !

Sta me toe dat ik alles nog niet online zet. Ik heb iets teveel werk om alles te organiseren en het is hier al vrij laat en het waren vermoeiende dagen.

Sta me toe dat ik vanavond wat uitrust want deze nacht hebben ze me om 3 uur al gewekt en werd ik trouwens de hele nacht wakker gehouden met vragen. Het is niet erg, maar ik moet toch wat rust hebben.

Ik heb daarom besloten om niet naar de Sakai veiling te gaan. Ik heb Ben op pad gestuurd met een budget en hij mag zelf bepalen wat hij er mee wil doen. Ik weet ondertussen hoe moeilijk het is om goede sakai aan te kopen, dus mij komt dit goed uit want ik heb voldoende superkoi aangekocht die ik morgen graag presenteer.

Ik heb er dan ook de nodige tijd voor en ik nodig iedereen uit om morgenvroeg de site goed in de gaten te houden, want dan zet ik alles online met de nodige uitleg.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240