Voorstelling Momotaro en Sakai.Koi

Voorstelling Momotaro en Sakai.Koi

Ik kan het momenteel niet in superlatieven uitdrukken, maar de koi die ik gekocht heb geven me een bijzonder goed gevoel en vooral een sterke voldoening omdat we0 nog meer bewust zijn van de uitmuntende kwaliteit.

Als eindejaarsgeschenk geef ik ook nog een speciaal cadeau ter beschikking waarvan je gebruik kan maken. Namelijk een korting tijdens de Japanreis van 250 euro op de geafficheerde prijs, en geloof me, die is er vooraf niet bijgeteld !

Bovendien mag je het bedrag opsplitsen in 2 termijnen. Je betaald het 50% van het bedrag bij aankoop en het saldo 50% betaal je voor 1 april 2019. Toch een mooie tegemoetkoming die niet te versmaden is.

Het is een beloning of eindejaarsgeschenk voor het vertrouwen dat je in Interkoi hebt gesteld. Ben en ik zijn zo overtuigd van de kwaliteit van deze selectie, dat het niet alleen heel stevige aankopen zijn geweest, maar dat ze iedere euro waard zijn.

Ik ben nog in onderhandeling met Daisuke om te bepalen wanneer de koi naar huis komen, en dat zal nog wat aarde aan de dijk geven, want ik verlang nogal veel van Daisuke eerlijk gezegd. Ik wil de koi pas in april laten overkomen, en ik weet nog niet of ik dat kan klaar krijgen met hem.

Misschien zijn hier nog extra kosten aan verbonden, maar die tracht ik te onderhandelen.

Ik heb nu een prachtcollectie Kohaku, Sanke en Showa in mijn bezit, waar ik bijzonder trots op ben. Ik zal de koi die nog over zijn uit de vorige reis ook in het rijtje van de nieuwe koi zetten, waar je ook de eindejaarsvoorwaarden voor mag gebruiken. Let vooral ook op de geboortedatum. Indien de koi geboren waren in april of mei, zouden ze nog 5-8 cm groter zijn geweest ! Stof om na te denken...

Bovendien wil ik iedere koi hier vermeld inzetten in eender welke show die ik in 2019 zal doen, met name de Euregio koishow, de Belgian Koishow en vermoedelijk Arcen. De keuze van de show is aan U, de kosten van de show zijn voor mij. De koi zullen ook door ons geprepareerd worden voor de show.

Ik zet alle koi hier op een rijtje. Ik ben vandaag de ganse dag vrij en ook vrijdag ben ik vermoedelijk de ganse dag vrij om je vragen te beantwoorden. Maak gebruik van het aanbod, je kan geen slechte zaak doen, integendeel….

DEZE AANBIEDINGEN ZIJN AFGELOPEN

Deze aanbiedingen zijn geldig tot en met zaterdagavond Japanse tijd, of 12.00 uur Europese tijd. Vragen staat vrij en zullen door mij of Ben zo getrouw mogelijk beantwoord worden. Wel moet ik erbij vermelden dat ik zaterdag de ganse dag moet reizen, zodat ik niet altijd dadelijk kan antwoorden.

Vanaf zaterdagavond 18.00 uur ben ik weer paraat en ik ben zondagmorgen aanwezig tussen 10-12 uur indien je nog persoonlijk wil komen.

Meer afbeeldingen

Voorstelling Momotaro en Sakai.Koi: afbeelding 1
Voorstelling Momotaro en Sakai.Koi: afbeelding 2
Voorstelling Momotaro en Sakai.Koi: afbeelding 3
Voorstelling Momotaro en Sakai.Koi: afbeelding 4
Voorstelling Momotaro en Sakai.Koi: afbeelding 5
Voorstelling Momotaro en Sakai.Koi: afbeelding 6
Voorstelling Momotaro en Sakai.Koi: afbeelding 7
Voorstelling Momotaro en Sakai.Koi: afbeelding 8
Voorstelling Momotaro en Sakai.Koi: afbeelding 9
Voorstelling Momotaro en Sakai.Koi: afbeelding 10
Voorstelling Momotaro en Sakai.Koi: afbeelding 11
Voorstelling Momotaro en Sakai.Koi: afbeelding 12
Voorstelling Momotaro en Sakai.Koi: afbeelding 13
Voorstelling Momotaro en Sakai.Koi: afbeelding 14
Voorstelling Momotaro en Sakai.Koi: afbeelding 15
Voorstelling Momotaro en Sakai.Koi: afbeelding 16
Voorstelling Momotaro en Sakai.Koi: afbeelding 17
Voorstelling Momotaro en Sakai.Koi: afbeelding 18
Voorstelling Momotaro en Sakai.Koi: afbeelding 19
Voorstelling Momotaro en Sakai.Koi: afbeelding 20
Voorstelling Momotaro en Sakai.Koi: afbeelding 21

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240