Op speciaal verzoek

Op speciaal verzoek

Willem had graag dat er boeken bij de vijvers zouden liggen waar je de koi en de bijhorende prijs zou kunnen zien.

Zelf was ik ook al lang van plan om daaraan te beginnen, maar om de één of andere reden is er dat nooit van gekomen. Als er veel vissen verkocht worden of als er vijvers veranderen, brengt dat toch wel een heel systeem in werking dat ook veel werk meebrengt.

Mijn systeem is heel sterk wat betreft het internet, maar wat betreft foto's en boeken bij de vijvers, is minder sterk. Totdat ik Willem beloofde om dit dan toch in orde te maken, en zoals je ziet: belofte maakt schuld.

Ik heb het nu zo gemaakt dat er 4 boeken circuleren, 2 voor buiten en 2 voor binnen. Als je het boek opendoet, wordt aangegeven welke vissen in een bepaalde vijver zitten, zodat je ze ook makkelijk kan vinden. Een foto zegt niet alles, maar het zal makkelijker zijn om bepaalde vissen die in je budget passen op te zoeken en eventueel te bekijken.

Alle foto's zijn vergezeld van zoveel mogelijk uitleg betreffende de koi. Datum van aankoop, kweker, ouderdom, geslacht, lengte, geslacht, zelfs de foto is zo recent mogelijk en voorzien van de gangbare prijs. Hopelijk is deze kleine bijdrage dan ook weer een verrijking van het interkoi gebeuren.

Meer afbeeldingen

Op speciaal verzoek: afbeelding 1
Op speciaal verzoek: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml