Opendeurdag zondag 29 november

Opendeurdag zondag 29 november

De voorbereidingen zijn gedaan, maar het weer gaat ons vermoedelijk in de steek laten. De verwachtingen zijn minder goed.

Niet getreurd, ik heb speciale voorzorgen genomen zodat niemand in de regen of in de koi moet staan.

Ik heb gisteren nog een interessant produkt binnen gekregen waar ik misschien enkele mensen een plezier mee kan doen, namelijk een vijverafrastering.

Deze afrastering is gemaakt van hoogwaardige aluminium profielen, en niet onbelangrijk kraswerend plexiglas. Kraswerend wil zeggen dat het dubbel zo duur is als gewoon plexiglas, maar ik denk dat je bij de producent wel de keuze zult kunnen maken tussen beide.

Het systeem moet wel vastgeboord worden, maar het is een prima bescherming tegen eventuele aanvallen van reigers die zich graag tegoed doen aan onze kostelijke koi. Indien er zich geen harde rand bevind rond de vijver zal er een betonsokkel moeten gegoten worden waarop de afrastering kan gemonteerd worden.

Het zal tentoongesteld staan om te bekijken, en de zaakvoerder van vijveroverkappingen.nl zal ook terplaatse zijn om al je vragen te beantwoorden.

Trouwens mijn overkapping van vroeger is op een goede plaats terechtgekomen zie ik. Een foto werd mij toevallig van de week nog toegestuurt. Ik zie dat ze netjes verwerkt werd. Een soortgelijke overkapping is nog altijd te koop. Dus als er mensen zijn die interesse hebben, dan kunnen ze me altijd nog contacteren.

Ik heb met het catheringbedrijf van dienst afgesproken dat er rond 13.00 uur kan gegeten worden, en het menu ziet er veelbelovend uit.

- Thom Ka Kai --> Kruidige soep met kip, kruiden, kokosmelk, champignons, galanga en koriander

- Phad Thai --> Gewokte rijstnoodles met ei, kip, sojascheuten, groenten en pindanootjes

- Kip Cashew --> Kip met cashewnoten en gemixte groenten in een pikante saus

- Kang Deng --> kip met bamboo rode curry

- Ken Kiouw wan nua --> Beef in groene curry saus met kokosmelk

- Mix groenten met kip --> Kip in Oystersaus met verse groentes

- Priow waan Kai --> Kip met ananas, tomaat, ui en groenten in zoet-zure saus

- Gebakken Bami

- Gebakken rijst

- Witte rijst

De koi zijn allemaal goed geacclimatiseerd, en zwemmen allemaal gezond rond. Hun eerste voedingsbeurten hebben al plaatsgevonden, en zoals altijd nemen de karashigoi het voortouw.

Zij zullen in de loop van maandag verplaatst worden, want de nieuwe lichting komt binnen. Het zijn niet de minste ditmaal en hier heb ik bijzonder hoge verwachtingen van. Uit deze serie zullen een groot aantal showvissen worden voorbereid voor volgend jaar.

Ik zal nog even overleggen of ik enkele koi zal bowlen of niet. Mijn infrastructuur is er niet echt op gericht om koi te bowlen als er veel mensen aanwezig zijn, maar we zullen gewoon het momentum afwachten.

Ik wil nog even melden dat alle producten die tijdens de opendeurdag zouden aangekocht worden, en dan heb ik het vooral over probites en enkele randproducten, zal ik alles aanbieden met een korting van 20% op de gereglementeerde prijs.

Laat het vooral een gezellige opendeurdag worden.

Vandaag ben ik ook open vanaf 11.00 uur zoals altijd. De koffie staat klaar en de koffiekoeken zijn ook aanwezig.

Meer afbeeldingen

Opendeurdag zondag 29 november: afbeelding 1
Opendeurdag zondag 29 november: afbeelding 2
Opendeurdag zondag 29 november: afbeelding 3
Opendeurdag zondag 29 november: afbeelding 4
Opendeurdag zondag 29 november: afbeelding 5

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240