Opendeurdagen

Opendeurdagen

Morgen en overmorgen zijn er opendeurdagen, de voorbereidingen lopen al enkele dagen.

Het zal minder koud zijn dan de voorbije dagen, en hopelijk zijn er niet teveel mensen ziek, want ik zie in de naaste omgeving nogal wat griepverschijnselen.

Mijn vrouw heeft verse erwtensoep gemaakt, en bovendien kan je een kleine versnapering eten, terwijl je een bezoekje komt brengen. Mijn zus heeft onderandere zelfgemaakte rijsttaartjes voorzien...

Alle vijvers zullen voorzien zijn van de foto's van de koi, met de daarbij horende prijzen. Deze zijn reeds opgemaakt voor het jaar 2013. Er zitten een stel geweldige koi, die stuk voor stuk het bekijken waard zijn. Ik heb gisteren nog de koi gefilmd die er reeds een tijdje zitten, en die het moeten maken in 2013.

De kleine bakken voor de tosai heb ik grotendeels verder afgewerkt. Als het goed is komen er vandaag nog wat onderdelen binnen om nog wat kleine aanpassingen te maken, en dan kan ik volgende week, de verkocht van de niet verkochte tosai scheiden.

Ik heb niet overdreven veel publiciteit gemaakt voor de opendeurdagen, maar reken toch op een bepaald aantal mensen die even een kijkje komen nemen.

Meer afbeeldingen

Opendeurdagen: afbeelding 1
Opendeurdagen: afbeelding 2
Opendeurdagen: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml