Opgroeifaciliteit 1

Opgroeifaciliteit 1

Vandaag nog even de vloer erin leggen en de electriciteit in orde maken en de opgroeifaciliteit is klaar.

De vijver is ondertussen al enkele maanden ingedraaid en de tosai die van de week aangekomen zijn zullen volgende week kennis kunnen maken met hun opgroeiparadijs, een oase van rust.

Kan je je een betere plek voorstellen ? Hopelijk levert het ook het gewenste resultaat en kunnen we met voldoening einde jaar naar de jonge nisai kijken.

We gaan trachten om zowel groei als kwaliteit te bevorderen, en waar zou dit beter kunnen dan in een omgeving waar ze volop kunnen genieten van 3 fakturen: rust, algenrijk water en constante temperatuur.

Min of meer een nabootsing van de Japanse mogelijkheden, gekruid met een Europees tintje laat ons zeggen.

Openingsuren dit weekend

Vandaag zal de zaak uiteraard open zijn zoals gewoonlijk van 11.00 tot 16.00 uur. Morgen, zondag zal ik aanwezig zijn van 10.00 tot ± 12.00 uur en op speciaal verzoek zal ik maandagmorgen ook open zijn van 10.00 tot ±12.00 uur.

Tevens zal ik maandagmorgen de koi die aan 40% mogen verkocht worden activeren. Een aantal zullen er verdwijnen uit de lijst. Ik hoop dat men in het verlengde weekeinde nog verstandig gebruik zal maken van de aanbiedingen. Alles onderdeel van een nieuwe strategie die ik verder hoop uit te werken.

Ondertussen worden er vrij veel aanvragen gedaan voor koi die mogelijk in de loop van de week zullen verdwijnen. De koi van de laatste kans.

Toeval of niet, maar het ging telkens over dezelfde koi maar dan in een andere samenstelling. Eerst en vooral het duo Matsue en Sakai.

Daarna kwamen de 2 matsue kohaku aan de beurt, en tenslotte moest ik de kohaku van Sakai FF nog even bowlen. In dit geval is het gezegde, men begint met een kohaku en men eindigt met kohaku geen loos gezegde…

Wil jij een koi wat beter bekijken en is de afstand naar Arendonk een barrière ? Stuur me dan een mailtje, dan zal ik graag een filmpje maken waarbij ik je zoveel mogelijk laat zien van de koi.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137