Oproep voor koiliefhebbers

Oproep voor koiliefhebbers

Ik ben ondertussen mijn website opnieuw aan het structureren en alles op een rijtje aan het zetten voor de dingen die moeten gebeuren.

Het is een hele organisatie geloof me, en ik heb een hekel aan fouten maken. Er zijn koi die naar Arendonk komen, er zijn koi die tot volgend jaar in Japan blijven om daar te overwinteren, en er zijn koi die nog een extra mudpondjaar moeten krijgen.

De vissen die ondertussen niet verkocht zijn, staan nog een paar dagen onder de knop "nieuwe koiaanwinsten," en ik wil dit tegen vrijdag ook gaan aanpassen.

Indien er nog mensen zijn die een koi in Japan willen laten, zij het tot in het voorjaar, zij het voor een extra mudpondjaar, dan is het nu de moment om beslissingen te nemen, want ik ga tegen vrijdag alles herschikken.

Niet alle koi mogen echter in Japan blijven. Dat heeft te maken met de nieuwe politiek in Japan, daarom dat ik nog eventjes de koi op een rijtje zet die in aanmerking kunnen komen.

Sanke SA-V15-1083.

Showa SH-V15-10125.

Sanke SA-V15-1087.

Showa SH-V15-1072.

Showa SH-V15-10104.

Showa SH-V15-10118.

Ik kan me niet voorstellen dat hier ook maar één slechte koi tussenzit. Ik kan zelfs stellen dat ik bijzonder trots ben op datgene wat ik heb kunnen bemachtigen op de veilingen.

Het zou plezierig zijn moesten al deze koi nog tot eind volgend jaar in Japan kunnen verblijven. Ik vind het geweldig om een jaar te wachten en dan de koi terug te zien.

Ik kreeg trouwens gisteren nog een paar foto's aan van Jane Maneerat een Thai die zich specialiseert in het maken van bijzonder mooie foto's en filmopnames.

Ik persoonlijk vind hem bijzonder creatief, en buiten het feit dat hij mooie foto's maakt, geeft hij er telkens nog een speciale toets aan, die eigen is aan creatieve geesten. Daar hou ik van…geen alledaags rommeltje, en ik laat deze foto's dan ook graag even zien.

Bovendien maakte Jane ook een mooi filmpje van de veiling bij Sakai FF. Hierin zie je de 41 mil sanke rondzwemmen tussen de anderen waar er misschien koi die ik aangekocht heb rondzwemmen.

Meer afbeeldingen

Oproep voor koiliefhebbers: afbeelding 1
Oproep voor koiliefhebbers: afbeelding 2
Oproep voor koiliefhebbers: afbeelding 3
Oproep voor koiliefhebbers: afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240