Oproep voor zondag en volgende week

Oproep voor zondag en volgende week

Als er nog mensen zijn die een kans willen maken op een koi van de R-collectie van Narita, geef het me dan zo snel mogelijk door.

Ik vertrek vrijdag voor de laatste keer dit jaar naar Japan om de R-Collectie op te volgen, de veilingen van Momotaro en Sakai. Wacht aub niet tot de laatste dag, want dat is alleen maar vervelend.

Het zijn meerdere biedingen dat ik moet opschrijven en het moet een beetje gestructureerd blijven. Ik besef ook dat de duurdere koi geen spek voor onze bek zijn, tenminste dat denk ik niet, maar ik heb zelf een kleine selectie gemaakt van koi die ik wel kan pruimen. geen gosanke, maar wat alternatieve koi die ik wel zou lusten.

Je kan alle koi bekijken op deze link, foto's , inclusief filmpje.

Ik heb wat koi samengesteld die niet hoger gaan dan 500 000 yen aankoop. Let wel, dit is basisprijs. Om een volledig begrip te krijgen van de reëele kostenfaktor, gelieve even contact op te nemen, dan stuur ik een berekening met een breakdown van de prijs, met andere woorden een volledige berekening van de kostprijs.

Let ook wel op wat er bij de foto bijgeschreven staat. Bij sommigen is er geen azukari mogelijk, bij anderen wel bij de kweker, bij anderen dan weer bij Narita zelf. Geef me in ieder geval op tijd een seintje.

Bekijk ook de veiling collectie van Momotaro

Bekijk ook de veiling collectie van Sakai FF

Nog even melden dat ik zelf GEEN koi zal aankopen voor de toekomstige verkoop, ik zal enkel koi aankopen in opdracht van klanten. Deze blijven in Japan tot in het voorjaar of indien gewenst als azukari tot in het najaar 2020.

133
Een sanke van Sakai - 500 000 yen

145
Een kumonryu van Kaneko - 500 000 yen

161
Een shiro utsuri van Omosako - 400 000 yen

162
Een tancho Showa van Omosako - 400 000 yen

197
Een shusui van Kamakami - 300 000 yen

200
Een tancho kohaku van Hiroi - 300 000 yen

212
Een doitsu hariwake van Marusaka - 250 000 yen

213
Een Tancho Kikisui van Hiroi - 250 000 yen

Het is maar een greep uit de collectie. Ik heb me bewust tot 500 000 yen gehouden, want de rest is vermoedelijk onbereikbaar voor de meesten. Bekijk ze in ieder geval zelf, en contacteer me indien nodig. Nog even vermelden dat het niet altijd zeker is dat je de koi hebt, want het lucky draw systeem wordt gehanteerd of strootje trek in onze taal.

Wat betreft dit weekend ! Zondag zal het gesloten zijn, maar zaterdag zal Ben de keet openhouden. Je bent dus altijd van harte welkom tussen 11.00 en 16.00 uur.

 

Meer afbeeldingen

Oproep voor zondag en volgende week: afbeelding 1
Oproep voor zondag en volgende week: afbeelding 2
Oproep voor zondag en volgende week: afbeelding 3
Oproep voor zondag en volgende week: afbeelding 4
Oproep voor zondag en volgende week: afbeelding 5
Oproep voor zondag en volgende week: afbeelding 6
Oproep voor zondag en volgende week: afbeelding 7
Oproep voor zondag en volgende week: afbeelding 8

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

7 reacties

Ronny V

Geef mij maar nr 4 van Momotaro. Op video - betoverend samenspel tussen het shiroji en beni. En dan spreek ik niet over de body en de huidkwaliteit.  Wat een intensiteit. Maar ik vrees dat deze koi niet naar Europa komt...

interkoi

Jij denkt het Ronny...ik ben zeker...68 cm nisai, dat kan voor het grote werk zijn.


ben.

nr 29 ook een leuk visje 62 cm  en 3 maanden jonger.

Johan

@ben. Heel erg mooi


interkoi

geen spek voor onze bek.


Jack

De tosai van SFF , wat een snoepwinkel !


Johan

Wat een selectie weer op alle drie de veilingen. Kohaku nummer 1 bij Momotaro zal een hele dure gaan worden wat een body en huidje


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240