Grote koisokken voor grote koi

Grote koisokken voor grote koi

Goede sokken zijn net zoals goede schepnetten nergens te vinden. Alleen in Japan kan men goede kwaliteit vinden. Hier maken ze het na, maar dan altijd in bedenkelijke staat. Wel goedkoper, maar op de lange termijn veel duurder.

Als ik tijd had zou ik iemand willen vinden die goede schepnetten zou kunnen produceren.  Het probleem is dat de markt het niet vraagt, die vraagt enkel goedkoop. Nu begrijp ik wel dat de meeste koiliefhebbers niet zoveel koi scheppen of bowlen, dus zij hebben niet die behoefte om dure dingen aan te kopen voor jaarlijks éénmalig gebruik, dus dat is ook een punt.

Om ze uit Japan te laten komen is een kostelijke zaak. Onlangs kocht ik een aantal "waterdichte" koisokken omdat ik behoefte had aan degelijke sokken, vooral het feit dat ze lange stelen  hadden en een diameter van 40 cm was een groot voordeel. 

Nu wil ik niet zeggen dat je die dadelijk nodig hebt, maar af en toe is het toch wel handig. Ik kocht er een 5-tal,  het waren de laatste, maar achteraf kreeg ik de info wie ze geïmporteerd had uit Japan en die heeft er nog een aantal liggen.

Wie eventueel een grote koisok wenst kan deze nog bestellen tot ze op zijn. Net zoals met de meetbakken zal ik proberen een aantal verkopen bijeen te krijgen zodat ik ze in één keer kan bestellen. Goedkoop zijn ze niet, maar goed zijn ze wel, ze zijn uitgetest en goedbevonden.

Ik zal alle orders noteren tot ik terug ben van Japan en dan de bestelling doorgeven. De prijs is 150 euro. Stuur me een mail of contacteer mij. Ik weet niet precies hoeveel er nog zijn, dus de voorraad is beperkt.

Mama's denk aan je papa's.

Meer afbeeldingen

Grote koisokken voor grote koi: afbeelding 1
Grote koisokken voor grote koi: afbeelding 2
Grote koisokken voor grote koi: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

6 reacties

Johan D

Zo een echt deftig net met een steel die niet rot , daar wacht ik nog op


Matthijs

Zo een sok heb ik ook al jaren, ook ooit eens mee laten nemen van Japan.  Ik schep ook altijd met een echt japans net diameter 90, gaat toch echt wel met de eer strijken hoor. Destijds overgenomen van een dealer die stopte. Kan iedereen aanraden om hierin te investeren.


interkoi

Ter vervollediging; het zijn dus waterdichte sokken. Er werden ondertussen al 3 verkocht en ik weet niet precies hoeveel er nog beschikbaar zijn.  Ik dacht een 13-tal.


rudy

Mooie koisok, maar heb geen grote koi

The Untouchable

De conclusie is dus duidelijk Rudy . . . eerst een aantal grote koi kopen . . . en uw probleem is opgelost. 

Wim DW

@The Untouchable je kan ook op de groei al kopen he


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240