Grote koisokken voor grote koi

Grote koisokken voor grote koi

Goede sokken zijn net zoals goede schepnetten nergens te vinden. Alleen in Japan kan men goede kwaliteit vinden. Hier maken ze het na, maar dan altijd in bedenkelijke staat. Wel goedkoper, maar op de lange termijn veel duurder.

Als ik tijd had zou ik iemand willen vinden die goede schepnetten zou kunnen produceren.  Het probleem is dat de markt het niet vraagt, die vraagt enkel goedkoop. Nu begrijp ik wel dat de meeste koiliefhebbers niet zoveel koi scheppen of bowlen, dus zij hebben niet die behoefte om dure dingen aan te kopen voor jaarlijks éénmalig gebruik, dus dat is ook een punt.

Om ze uit Japan te laten komen is een kostelijke zaak. Onlangs kocht ik een aantal "waterdichte" koisokken omdat ik behoefte had aan degelijke sokken, vooral het feit dat ze lange stelen  hadden en een diameter van 40 cm was een groot voordeel. 

Nu wil ik niet zeggen dat je die dadelijk nodig hebt, maar af en toe is het toch wel handig. Ik kocht er een 5-tal,  het waren de laatste, maar achteraf kreeg ik de info wie ze geïmporteerd had uit Japan en die heeft er nog een aantal liggen.

Wie eventueel een grote koisok wenst kan deze nog bestellen tot ze op zijn. Net zoals met de meetbakken zal ik proberen een aantal verkopen bijeen te krijgen zodat ik ze in één keer kan bestellen. Goedkoop zijn ze niet, maar goed zijn ze wel, ze zijn uitgetest en goedbevonden.

Ik zal alle orders noteren tot ik terug ben van Japan en dan de bestelling doorgeven. De prijs is 150 euro. Stuur me een mail of contacteer mij. Ik weet niet precies hoeveel er nog zijn, dus de voorraad is beperkt.

Mama's denk aan je papa's.

Meer afbeeldingen

Grote koisokken voor grote koi: afbeelding 1
Grote koisokken voor grote koi: afbeelding 2
Grote koisokken voor grote koi: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

6 reacties

Johan D

555


Matthijs

555


interkoi

555


rudy

555

The Untouchable

555

Wim DW

@The Untouchable 555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml