Origineel dat wel !

Origineel dat wel !

Het meten is weten syndroom is een realistisch onderdeel van koihouden en moet in principe iedere week gebeuren. De voornaamste voor mij in ieder geval is de ammoniak en het nitriet gebeuren. 

Het was vervelend om telkens 2 of 3 flesjes te vullen en dan de volgende te gaan halen en te vullen, daarom werd er een oplossing gezocht en gevonden wat mijn zoon Frank "bompa's testkit" heeft genoemd.

Het was een eenvoudige ingreep met de nieuwe machine, het is een kwestie van instellen en de machine doet de rest. Haarscherp worden de rondjes van de glazen buisjes in het daarvoor bestemde frame gelaserd. Ik heb gekozen voor een doorzicht frame, andere kleuren waren ook mogelijk, maar dit heeft wel wat. 

Nu kan ik met mijn testkit gewoon langs de vijvers gaan,  het water scheppen dat nodig is, en zo bespaar ik redelijk wat tijd. Dan is het even de tijd nemen om de druppeltjes in de glazen buisjes te doen, even te wachten op het resultaat en klaar is kees.

Nu is dit in principe niet een tool dat voor particulieren nodig is, omdat de meesten slechts over 1 vijver beschikken, maar voor bedrijven die meerdere vijvers hebben zou het best wel eens een handig tool kunnen zijn.

Daarom dat ik het even  in de aandacht breng en als er interesse is om dit te laten maken, dan behoort dit tot de mogelijkheden. Het is geen must, maar wel een handig hulpmiddel en wie er gebruik van wil maken moet me maar even contacteren. 

Zelf heb ik 9 vijvers, dus mijn testkit bestaat uit 9 rijen van 4 waar ik zowel de glaasjes als de druppelaars kan plaatsen, maar meer of minder is altijd mogelijk want het wordt op maat gemaakt. Daarom vertrekken we van een standaard testkit van 6 stuks waar ik even de prijs van vermeld voor handelaren.

Testkit 6 voor 6 rijen van 4: 75 euro ex BTW
Per rij extra: 10 euro ex BTW
Opschrift bedrijf of ander opschrift: gratis
Verzendingskosten NL of BE: 10 euro

Meerdere rijen of andere vormen kunnen aangevraagd worden, alles is in principe mogelijk. Ook de kleuren kunnen gekozen worden: zwart -rood-oranje-geel-bruin,wit, doorschijnend, kies maar.

Handig in gebruik, het materiaal is hetzelfde als waarmee de telefoonhouders zijn gemaakt. Er kunnen meerdere uitvoeringen mee gedaan worden met de machine en wie een gepersonaliseerde uitvoering wenst te maken...alles is in principe mogelijk.  Ik zet hieronder enkele voorbeelden van deze techniek. Met vragen doe je niets verkeerd.

Het zou trouwens een mooi ding zijn om op de koishows een exclusief soort beker of medaille ervan te maken. Andere mogelijkheden ? logo's, uithangbordjes, letters, naamplaatjes, noem maar op...de mogelijkheden zitten verpakt in je creativiteit, maak er gebruik van.

 

Meer afbeeldingen

Origineel dat wel !: afbeelding 1
Origineel dat wel !: afbeelding 2
Origineel dat wel !: afbeelding 3
Origineel dat wel !: afbeelding 4
Origineel dat wel !: afbeelding 5
Origineel dat wel !: afbeelding 6
Origineel dat wel !: afbeelding 7
Origineel dat wel !: afbeelding 8
Origineel dat wel !: afbeelding 9

Laat Een Reactie Achter

8 reacties

Paul Vos

555

interkoi

555


Luc borgmans

555


Johan

555


Johan D

555

Wim DW

555

Johan

@Wim DW 555

The Untouchable

@Wim DW 555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml